• DOLAR

    Alış:32.3472 Satış:32.3568
  • EURO

    Alış:34.9705 Satış:35.0124
  • ÇEYREK

    Alış:3762.4 Satış:3823.7
16 Mayıs 2020, Cumartesi 12:05 | A+ | A-

Büyükşehir'in Yardımeli Bu Kez Bozova'ya Uzandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğinde Büyükşehir Belediyesi, korona virüse karşı mücadelede kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Büyükşehir'in Yardımeli Bu Kez Bozova'ya Uzandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül önderliğinde Büyükşehir Belediyesi, korona virüse karşı mücadelede kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor.

Tüm dünyayı sarsan korona virüs salgına karşı bir dizi önlem alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,salgın nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yönelik yardımlarını sürdürüyor.

Özellikle 65 yaş üstü yaşlılara ve kronik hastalara pozitif ayrımcılık yaparak salgının yayıldığı ilk günden bu yana yardım ve dezenfekte hizmetlerine aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez ilçelerdeki ihtiyaç sahibi kimselere yönelik yardım başlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün önderliğinde Hilvan ilçesinde gıda kolisi ve maske dağıtımı yapan Büyükşehir Belediyesi'nin yardım eli bu kez Bozova'ya uzandı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'u makamında ziyaret ederek ilçeleye yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında fikir alış verişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ayrıca Bozova AK Parti İlçe Başkan Vekili Mustafa Vuran ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Daha sonra Bozova'da korona virüs salgınından olumsuz etkilenen ve uzun süre işyerleri kapalı olan esnaf ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatan Başkan Beyazgül, "Bugün Bozova’dayız. Suphi başkanımızın bu pandemi döneminde yapmış olduğu çalışmalar konusunda kendisi ile istişarelerde bulunduk. Gerçekten Bozova’ya büyük işler yaptığını görüyorum, zaman içerisinde de güzel işler başaracağına inancım tamdır. Büyükşehir olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya gayret ediyoruz. Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi hiçbir vatandaşımızı evinde yalnız bırakmamak için gayret içerisindeyiz. İnşallah pandemi dönemi bittiğinde de biz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız, onlarla beraber her zaman beraber olacağız. Bozova için ve yine Şanlıurfa’mız için çok güzel projeler başaracağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ise "Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ederiz. Başkanımızın ve hayırseverlerin bu süreçte ve sıkıntılı günlerde bizlere destek çıktıkları için teşekkür ediyorum. Bozovalılar merak etmesin her eve giderek ihtiyaç sahibi aileleri birer birer tespit edip onlara gereken yardımı yapacağız" diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL 'BOZOVA KENT MEYDANI'NI İNCELEDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve meclis üyeleriyle birlikte Bozova ilçe merkezinde yürütülen Kent Meydanı inşaat çalışmalarını inceledi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık