• DOLAR

    Alış:32.4989 Satış:32.5039
  • EURO

    Alış:34.5654 Satış:34.5796
  • ÇEYREK

    Alış:4011.0 Satış:4074.1
20 Mayıs 2020, Çarşamba 1:05 | A+ | A-

Başkan Demir, gençlerle canlı yayında buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,17 ilçeden gençlerle sosyal medya platformu facebook üzerinden canlı yayın ile görüştü.

Başkan Demir, gençlerle canlı yayında buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bugün önce TRT Trabzon Radyosu’na canlı bağlanarak günün anlam ve önemine dair düşüncelerini aktaran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, daha sonra 17 ilçeden gençlerle sosyal medya platformu facebook üzerinden canlı yayın ile görüştü.

Gençlerin katılımıyla ‘Gençlik Meclisi Toplantısı’nı yapan Başkan Mustafa Demir, canlı yayında sorun ve önerileri dinleyerek, yaşadıkları bölgelerdeki istihdamdan kentsel dönüşüme; kütüphane ihtiyaçlarından sokak hayvanlarının sorunlarına kadar pek çok konuyla ilgili çalışmalarını ve gözlemlerini not aldı. Yarınlarımızın teminatı olan gençlerle bu tür buluşmaları sık sık tekrarlayacaklarının altını çizen Başkan Demir, böylesine anlamlı bir günde Gençlik Meclisi Toplantısı’nı yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

İlçelerde yapılması planlanan ve devam eden projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Demir, Samsun’un tüm bölgesini gençlerle gelecek yarınlara taşıyacaklarını söyledi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık