• DOLAR

    Alış:32.3203 Satış:32.3245
  • EURO

    Alış:35.094 Satış:35.1139
  • ÇEYREK

    Alış:3728.9 Satış:3787.5
20 Mayıs 2020, Çarşamba 1:05 | A+ | A-

EKREM YÜCE : "Yeni yaşam alanı tamamlanıyor"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karaman’da hayata geçirilecek yeni yaşam alanı olan sosyal tesiste devam eden çalışmaları inceledi.

EKREM YÜCE :

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karaman’da hayata geçirilecek yeni yaşam alanı olan sosyal tesiste devam eden çalışmaları inceledi. 19 bin metrekarelik alan üzerinden inşa edilecek alan için ekiplerden bilgi alan Başkan Ekrem Yüce, tesisin bir aksilik olmaz ise Temmuz ayında açılacağını söyledi.

Yeni bir sosyal tesis
Başkan Ekrem Yüce, “Karaman sosyal tesisimizin yapım işine çok kısa süre önce başlamıştık. Hiç hız kesmeden çalışmalarımız devam etti. Koronavirüs münasebetiyle çalışmalarınız biraz yavaşlasa da tamamen çalışmalarımızı durdurmadık. Nasip kısmet olur ise tesisimizi Temmuz ayında vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Karaman Mahallesi başta olmak üzere Yenikent’te ki vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan bu güzel parkımızın hayırlı olmasını ve sosyal tesislerimizin arasına böyle güzel bir tesisi katmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız. Bizler sadece sosyal tesisler ile değil, diğer tüm alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karaman Parkımız bittikten sonra vatandaşlarımız güle güle kullansınlar inşallah” dedi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık