• DOLAR

    Alış:32.3444 Satış:32.4524
  • EURO

    Alış:34.8321 Satış:35.6516
  • ÇEYREK

    Alış:3764.9 Satış:3827.7
15 Haziran 2020, Pazartesi 11:06 | A+ | A-

Maskematikler’de yeni dönem

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde halkın maskeye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hizmete aldığı ve bugüne kadar 5 milyona yakın maskenin dağıtımını ücretsiz gerçekleştirdiği Maskematik’ler önümüzdeki haftadan itibaren ücret karşılığı hizmet verecek.

Maskematikler’de yeni dönem

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde halkın maskeye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hizmete aldığı ve bugüne kadar 5 milyona yakın maskenin dağıtımını ücretsiz gerçekleştirdiği Maskematik’ler önümüzdeki haftadan itibaren ücret karşılığı hizmet verecek. Normalleşme süreci kapsamında yapılacak düzenlemenin ardından beşli maske paketi İzmirim Kart’la (1 tam biniş karşılığı) 3,56 TL’ye alınabilecek.

Yaşanan zorlu pandemi sürecinde halkın maskeye ulaşımını kolaylaştıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, merkezi yönetimin geçtiğimiz ay maske satışını serbest bırakan kararına rağmen ücretsiz dağıtımı sürdürdü ve günümüze kadar sadece Maskematik’ler aracılığı ile 5 milyona yakın maskenin dağıtımını sağladı. İzmir Metrosu istasyonlarında Nisan ayının başından bu yana yolculara İzmirim Kart ile ücretsiz maske dağıtımı sağlayan Maskematik’ler de önümüzdeki haftadan itibaren “yeni normal” olarak anılan döneme geçiş yapıyor. Büyükşehir Belediyesi maskeye olan ihtiyacın devam edeceği düşüncesiyle düşük bir ücret karşılığında Maskametik aracılığıyla hizmet vermeyi sürdürecek

5’li paket bir tam biniş fiyatına
Önümüzdeki haftadan itibaren yapılacak yeni düzenleme ile beş maskeden oluşan paketler İzmirim Kart ile ödeme yapılarak 1 tam biniş ücreti (3,56TL) karşılığında, zaman sınırlaması olmaksızın alınabilecek.

Bu amaçla Maskematik’lerde gerekli teknik montaj, yazılım ve düzenleme çalışmaları yapılacak. Bu süreçte çalışma yapılacak Maskematik’lerde geçici olarak kesinti olabilecek. Pazartesi gününden itibaren Maskematik’lerde yapılacak teknik çalışma hafta içinde tamamlanacak ve Maskematik’ler yeni düzenleme ile hizmete devam edecek.

Habere Ait Resimler

yukarı çık