• DOLAR

    Alış:32.3336 Satış:32.4327
  • EURO

    Alış:34.8142 Satış:35.5748
  • ÇEYREK

    Alış:3760.2 Satış:3831.5
17 Şubat 2020, Pazartesi 3:02 | A+ | A-

İHALELER ANKARA WEB TV'DE DE CANLI YAYINLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yerel yönetimde "şeffaflık" anlayışıyla başlattığı canlı yayın uygulamaları kesintisiz devam ediyor.

İHALELER ANKARA WEB TV'DE DE CANLI YAYINLANIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla Büyükşehir Belediyesine ait mal ve hizmet alım ihaleleri, Youtube ve sosyal medya hesaplarından sonra Ankara WEB TV'den de canlı olarak yayınlanmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yerel yönetimde “şeffaflık” anlayışıyla başlattığı canlı yayın uygulamaları kesintisiz devam ediyor.

Başkan Yavaş’ın talimatıyla Büyükşehir Belediyesinin yaptığı mal ve hizmet alım ihaleleri, Youtube ve sosyal medya hesaplarından sonra Ankara WEB TV'den de canlı olarak yayınlanmaya başlandı.

YEREL YÖNETİMDE ANLAYIŞ DEĞİŞİKLİĞİ

Başkent Mobil uygulaması ile teknolojik yenilikler sisteme entegre edilirken; rekabeti, güvenilirliği ve kamuoyu denetimini önceleyen çalışmalardan biri olarak hayata geçirilen canlı yayın uygulamaları da Başkentlilerden tam not alıyor.

Firmalar kadar vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği, diğer belediyelere de örnek olan canlı yayınlanan ihaleler izlenme rekorları kırıyor.

Sadece Türkiye’den değil dünyanın her yerindenwww.ankara.com.tr adresi üzerinden canlı olarak izlenebilen Ankara WEB TV’den; Büyükşehir Belediye Meclisi ve belediye hizmetlerinden sonra ihaleler de 7/24 takip edilebilecek.

Habere Ait Resimler

yukarı çık