• DOLAR

    Alış:32.5327 Satış:32.5479
  • EURO

    Alış:34.6791 Satış:34.8108
  • ÇEYREK

    Alış:4030.8 Satış:4096.0
04 Kasım 2020, Çarşamba 10:20 | A+ | A-

GENEL SEKRETER ÇAĞLAR İBB EKİBİYLE BULUŞTU

İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremin ardından İzmir’e giderek çalışmalarını sürdüren farklı birimlerdeki belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

GENEL SEKRETER ÇAĞLAR İBB EKİBİYLE BULUŞTU

İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremin ardından İzmir’e giderek çalışmalarını sürdüren farklı birimlerdeki belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

İzmir’de yaşanan depremin hemen ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İtfaiye ve İSKİ arama kurtarma ekipleri ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı personel, deprem bölgesine hareket etti. Toplam 150 personel ve 27 araçla görev yapan İBB, hasar tespit çalışmaları için de bölgeye 20 kişilik teknik ekip, 10 şoför ve 10 araç gönderdi. Görevini başarıyla tamamlayan İBB İtfaiyesi ve İSKİ’den oluşan arama kurtarma ekipleri dün akşam saatlerinde İstanbul’a döndü. İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İzmir’de görevini halen sürdüren; Destek Hizmetleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme, İmar ve Şehircilik ile Fen İşleri Daire Başkanlıkları ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlarla buluşu. Çağlar’a İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay’da eşlik etti.

Çağlar, özverili çalışmasıyla birçok depremzedeyi enkazdan çıkaran; temel gıda gereksinimlerini karşılayan; seyyar tuvalet ve duş kabini hizmetlerini sürdüren İBB personeline teşekkürlerini ileterek görevlerinde başarılar diledi.

GÜNLÜK SICAK YEMEK

İBB, toplam 71 personel ve 28 araçla İzmir’de görevini sürdürüyor. İBB’ye 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu hasar tespit çalışmaları için İzmir’e görev yapıyor. Alanında uzman ve deneyimli mimar ve inşaat mühendislerinden oluşan ekip, saha çalışmalarında yer alıyor.

İBB’ye bağlı Lojistik Destek ekipleri, dört mobil büfe ve günlük 8 bin adet mobil malzeme ile (hazır kek, hazır çorba, çay vb) ortalama 2 bin kişiye, üç öğün yemek desteğinde bulunuyor. Aynı zamanda, lojistik ekipleri 15 seyyar tuvalet, yedi seyyar duş kabini ile bölgeye hizmet veriyor. İBB Park Bahçeler ekipleri de üzerinde 16 tuvalet bulunan 4 karavan ile bölgede hizmet veriyor.

Habere Ait Resimler

yukarı çık