• DOLAR

    Alış:32.3701 Satış:32.5489
  • EURO

    Alış:34.9833 Satış:35.0168
  • ÇEYREK

    Alış:3761.7 Satış:3846.7
18 Eylül 2020, Cuma 9:51 | A+ | A-

Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına aşure

Büyükşehir Belediyesi Aşevi ekiplerinin hazırladığı aşureler, pandemi sebebiyle gece gündüz büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına dağıtıldı.

Büyükşehir’den sağlık çalışanlarına aşure

Korona kahramanlarına tatlı teşekkür
İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’deki sağlık çalışanlarına aşure ikram etti. Büyükşehir Belediyesi Aşevi ekiplerinin hazırladığı aşureler, pandemi sebebiyle gece gündüz büyük bir özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına dağıtıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı nedeniyle sağlık çalışanları için aşure hazırladı. Aşevi çalışanları tarafından hijyenik şartlarda özenle hazırlanan aşureler, sağlık çalışanlarına ikram edilmek üzere hastanelere teslim edildi.
“Yanlarında olduğumuzu hissetmelerini istiyoruz”
İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevleri Şube Müdürü Ebru Asal, aşure ile tüm dünyanın içinde bulunduğu pandemi sürecinde canlarını hiçe sayarak büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarını motive etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Asal, “Bugün İzmir’de hizmet veren beş hastanemize aşure dağıtımı yaptık. Gösterdikleri mücadele karşısında yanlarında olduğumuzuhissetmelerini istiyoruz.” diye konuştu.
“Hastane çalışanlarının unutulmaması çok değerli”
Aşevi ekiplerinin hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek gerçekleştirdiği aşure dağıtımından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İrfan Eker,“Büyükşehir Belediyesi’nin hastane çalışanlarını unutmaması bizim için çok değerli” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Katip Çelebi Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne iki bin, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dört yüz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi’ne iki yüz elli, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bin ve Dr. Suat Seren Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne beş yüz adet olmak üzere toplamda dört binden fazla sağlık görevlisine aşure ulaştırdı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık