• DOLAR

    Alış:32.3656 Satış:32.3751
  • EURO

    Alış:34.9786 Satış:35.0447
  • ÇEYREK

    Alış:3765.6 Satış:3827.3
02 Kasım 2020, Pazartesi 19:27 | A+ | A-

Başkan Soyer : 'İşbirliği yapacağız'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TMMOB Başkanı Emin Koramaz ve birliğe bağlı odaların başkanları ile bir araya geldi.

Başkan Soyer : 'İşbirliği yapacağız'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TMMOB Başkanı Emin Koramaz ve birliğe bağlı odaların başkanları ile bir araya geldi. Soyer, İzmir'i vuran Ege depreminin ardından kentte yaşanacak olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak için TMMOB'un bilgi birikimi ve desteğinden yararlanmak istediklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ulaşım Merkezi'nde (İZUM) oluşturulan kriz merkezinde Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) yöneticileri ve birliğe bağlı odaların başkanları ile bir araya geldi. TMMOB Başkanı Emin Koramaz, TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Aykut Akdemir, TMMOB'a bağlı odaların genel başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve İzmir şube başkanlarının olduğu toplantıda İzmir'i vuran depremin ardından olası bir depreme karşı alınması gereken önlemler masaya yatırıldı.

İşbirliği şart
TMMOB Başkanı Emin Koramaz, belediyenin alacağı önlemler ve yapacağı çalışmalara TMMOB olarak destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Koramaz, TMMOB'un deprem konusunda yaptığı araştırmaları, tüm bilgi birikimini İzmir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla İzmir halkına sunmak istediklerini söyledi. Kenti depreme hazırlıklı hale getirmek için uzun soluklu bir çalışma yürüteceklerini ve TMMOB ile birlikte çalışacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "TMMOB olarak mesleki birikiminize güveniyoruz. Pandemi döneminde sağlıkçılarla yaptığımız işbirliğini bu dönem de mühendislerle birlikte yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kurumsal kapasitemizle ne kadar çok işbirliği yaratırsak geleceğe o kadar güvenli yürürüz" diye konuştu.

Habere Ait Resimler

yukarı çık