• DOLAR

    Alış:32.3338 Satış:32.3983
  • EURO

    Alış:34.8314 Satış:35.364
  • ÇEYREK

    Alış:3759.0 Satış:3827.3
25 Mart 2020, Çarşamba 1:03 | A+ | A-

ECZACI KALFALARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ!

Dünyada kısa süre içerisinde pandemi yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel bir salgın haline dönüşen Corona Virüs için ulusal ve uluslararası alanda önlemler artırıldı.

ECZACI KALFALARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Corona Virüs’le (COVİD-19) mücadele kapsamında devletin yükünü hafifleten eczacı kalfalarına 3 ay boyunca ücretsiz toplu ulaşım hizmeti verileceğini açıkladı.

Dünyada kısa süre içerisinde pandemi yani bölgesel olmaktan çıkmış küresel bir salgın haline dönüşen Corona Virüs için ulusal ve uluslararası alanda önlemler artırıldı. Özellikle enfeksiyon riskine karşı insan sağlığını güvence altına almaya gayret gösteren sağlıkçılara büyük destekler verilirken şehir genelinde tedbirleri artırmak amacıyla yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi’nden örnek teşkil edecek bir hamle daha geldi. Buna göre, Gazi şehirde insan sağlığını korumak adına özverili ve disiplinli çalışmasından ödün vermeyen eczacı kalfalarına 3 ay süresince büyükşehire bağlı turuncu otobüslerde ve tramvayda ücretsiz seyahat hizmeti verilecek.

Ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanılabilmesi için kalfaların Gaziantep Eczacı Odası’ndan verilen belgeleri doldurulup bağlı bulunduğu eczanenin işletme sahibine kaşe yaptırması yeterli olacak.

Habere Ait Resimler

yukarı çık