• DOLAR

    Alış:32.3381 Satış:32.3461
  • EURO

    Alış:35.0976 Satış:35.1203
  • ÇEYREK

    Alış:3742.5 Satış:3801.9
20 Mayıs 2020, Çarşamba 12:05 | A+ | A-

VATMANLAR YASAK GÜNLERİNDE YENİ HATLARI TANIYOR

Yeni hatlarda eksiklerin giderilmesi amacıyla deneme sürüşlerinin önemli olduğunu belirten yetkililer, sokağa çıkma yasağı olan günlerde tüm vatmanların deneme sürüşü gerçekleştirilen hatlarda oryantasyon eğitimlerine tabii tutulduğunu ifade ettiler.

VATMANLAR YASAK GÜNLERİNDE YENİ HATLARI TANIYOR

Kent içi ulaşıma büyük bir yatırım yaparak tramvay hattını Şehir Hastanesi üzerinden 75. Yıl Mahallesi’ne ve Opera üzerinden Kumlubel Mahallesi’ne ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Opera-Kumlubel hattında da deneme sürüşlerini başlattı. Ayrıca sokağa çıkma yasağı olan günlerde tüm vatmanlar yeni hatlarda oryantasyon eğitimleri gerçekleştiriyor.
Şehir Hastanesi ile 75. Yıl Mahallesi, Opera ile Yıldız ve Otogar-Opera arasında başlayan deneme sürüşlerinin ardından Opera-Kumlubel Hattında da deneme sürüşleri başladı.Yeni hatlarda eksiklerin giderilmesi amacıyla deneme sürüşlerinin önemli olduğunu belirten yetkililer, sokağa çıkma yasağı olan günlerde tüm vatmanların deneme sürüşü gerçekleştirilen hatlarda oryantasyon eğitimlerine tabii tutulduğunu ifade ettiler.
Krizi fırsata çevirerek yasak günlerinde duraklarda ve tramvaylarda temizlik çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten ESTRAM yetkilileri, vatandaşları zorunda kalmadıkça toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda bir kez daha uyardılar.

Habere Ait Resimler

yukarı çık