• DOLAR

    Alış:32.3404 Satış:32.3491
  • EURO

    Alış:35.0935 Satış:35.1306
  • ÇEYREK

    Alış:3739.5 Satış:3798.6
23 Ağustos 2020, Pazar 10:24 | A+ | A-

ZABITA EKİPLERİ KONTROLLERİ SIKLAŞTIRDI

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, otobüsler ve dolmuşlardaki denetimlerini sürdürüyor.

ZABITA EKİPLERİ KONTROLLERİ SIKLAŞTIRDI

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, otobüsler ve dolmuşlardaki denetimlerini sürdürüyor. Genelge gereği araçlarda koltuk sayısı kadar yolcu taşınabildiğini ifade eden yetkililer, araçları durdurarak hem vatandaşları hem şoförleri Covid-19 ile ilgili bilgilendiriyor.



Mart ayı başından beri aldığı tedbirler ile korona virüs salgınının yayılmasını önlemeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, kararlılıkla uyguladığı eylem planı kapsamında kontrollerini sürdürüyor. Halk sağlığı için fırınlar ve pastaneler başta olmak üzere genel denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarında da düzenli olarak kontroller gerçekleştiriyor. Yolcu yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda ekipler tarafından otobüsler ve dolmuşlar denetleniyor.


Toplu taşımayı kullanarak seyahat eden vatandaşların da zabıta ekipleri tarafından bilgilendirildiğini ifade eden yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliği için zabıtanın 7/24 görev başında olduğunu belirttiler.

Habere Ait Resimler

yukarı çık