• DOLAR

    Alış:32.3234 Satış:32.3287
  • EURO

    Alış:35.0267 Satış:35.0476
  • ÇEYREK

    Alış:3696.4 Satış:3754.4
18 Haziran 2020, Perşembe 4:06 | A+ | A-

Gürcistan Uluslararası Maarif Okullarında Online Mezuniyet Töreni

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te faaliyet gösteren Türkiye Maarif Vakfı Gürcistan Uluslararası Maarif Okulları, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle online mezuniyet.

Gürcistan Uluslararası Maarif Okullarında Online Mezuniyet Töreni

Gürcistan’ın başkenti Tiflis'te faaliyet gösteren Türkiye Maarif Vakfı Gürcistan Uluslararası Maarif Okulları, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle online mezuniyet töreni düzenledi.

Tiflis’te üç yıl önce eğitim-öğretime başlayan Türkiye Maarif Vakfı Gürcistan Uluslararası Maarif Okullarının online mezuniyet törenine, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Cihad Demirli ile okul yetkilileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Başkan Birol Akgün, yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, Vakfın Gürcistan’da 3 yıldır başarılı şekilde faaliyet gösterdiğini ifade etti.

Türkiye Maarif Vakfının Gürcistan’daki faaliyetlerine devam edeceğine dikkat çeken Akgün, şöyle konuştu:

“Bu yıl 9 arkadaşımızı mezun ediyoruz, ama bu sadece Gürcistan Tiflis’teki okulumuzdan 9 kişi. Bunların dışında 3 bin civarında arkadaşımız, 35 ülkedeki mezuniyet töreninde bu gururu ve sevinci yaşıyor.”

Akgün, Türkiye Maarif Vakfının amacı vatanına, milletine, kendi yerel değerlerine bağlı, dünyaya ve iletişime açık, rekabetçi iyi insan yetiştirmek olduğunu belirterek, “Mezun olan öğrencilerimiz Türkiye’deki devlet üniversitelerine yerleştiği takdirde herhangi bir ücret ödemeden eğitimlerini sürdürebiliyorlar.” dedi.

Törende, Prof. Dr. Cihad Demirli de konuşma yaparak mezunlara başarılar diledi.

Gürcistan Uluslararası Maarif Okulları, COVID-19 nedeniyle öğrencilerine 3 ay boyunca uzaktan eğitim vermişti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık