• DOLAR

    Alış:32.374 Satış:32.3887
  • EURO

    Alış:35.039 Satış:35.09
  • ÇEYREK

    Alış:3766.0 Satış:3827.9
14 Mart 2021, Pazar 10:45 | A+ | A-

Genç MÜSİAD'tan Başkan Zolan'a ziyaret

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi başkanı Ahmet Ali Demiröz ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Genç MÜSİAD'tan Başkan Zolan'a ziyaret

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi başkanı Ahmet Ali Demiröz ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.12.03.2021Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Ali Demiröz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Kabul dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Ali Demiröz, “Yeni yönetim kurulumuzu sizlere tanıtmak için ziyarete geldik.Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı minnettarız. Denizli ve Türkiye ekonomisi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Gençlerimiz taş üstüne taş koymaya devam ediyor”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Genç MÜSİAD, genç girişimcilerin olduğu bir oluşum. Genç girişimcilerimiz üretmeye, güçlü Türkiye için taş üstüne taş koymaya devam ediyor. Bizler de sizin her zaman yanınızdayız. İnşallah yarınlar sizlerle birlikte daha güçlü olacak. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Habere Ait Resimler

yukarı çık