• DOLAR

    Alış:32.3239 Satış:32.3313
  • EURO

    Alış:35.063 Satış:35.0803
  • ÇEYREK

    Alış:3723.0 Satış:3781.5
21 Ekim 2020, Çarşamba 12:14 | A+ | A-

Büyükşehir taziye kolisi dağıtmaya başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi metropol ilçeler dışındaki taziye evlerine de elini uzatıyor.

Büyükşehir taziye kolisi dağıtmaya başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi metropol ilçeler dışındaki taziye evlerine de elini uzatıyor. Bugünden itibaren Büyükşehir ekipleri Ödemiş, Dikili, Bergama, Çeşme, Bayındır, Tire, Aliağa, Foça, Selçuk, Kiraz, Kınık, Beydağ ve Karaburun ilçelerine taziye kolisi dağıtmaya başlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yakınları vefat eden ailelerin yanında yer alabilmek ve acılarını paylaşmak amacıyla yürüttüğü destek çalışmalarının kapsamını genişletiyor. Büyükşehir, bugünden itibaren metropol ilçeler dışında kalması nedeniyle pide ve ayran dağıtımından yararlanamayan Ödemiş, Dikili, Bergama, Çeşme, Bayındır, Tire, Aliağa, Foça, Selçuk, Kiraz, Kınık, Beydağ ve Karaburun ilçelerine taziye kolisi dağıtmaya başlıyor. Kolilerde 2 kilo çay,2 kilo şeker, 2 litre meyve suyu, kâğıt bardak, peçete ve ıslak mendil bulunuyor. Pandemi nedeniyle merkez ilçelerdeki taziye evlerine pide ve ayran dağıtımını geçici süre durduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetini de yakın zamanda yeniden başlatacak.

Taziye kolileri İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Yerel Hizmetler Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından dağıtılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında 20 bin taziye evine pide ve ayran desteğinde bulunmuştu.

Habere Ait Resimler

yukarı çık