• DOLAR

    Alış:32.4971 Satış:32.5038
  • EURO

    Alış:34.5977 Satış:34.7826
  • ÇEYREK

    Alış:4047.4 Satış:4113.0
21 Mayıs 2020, Perşembe 1:05 | A+ | A-

BAŞKAN DİNÇER, ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Dinçer, inşa edilen yağmur suyu hattının birçok kazanımı olduğunu ifade etti.

BAŞKAN DİNÇER, ALT YAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Büyük Bölcek Mahallesinde devam eden yağmur suyu hattı çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında bilgiler alan Başkan Dinçer, inşa edilen yağmur suyu hattının birçok kazanımı olduğunu ifade etti. Aniden başlayan olası şiddetli sağanak yağışlarda mahalledeki ev ve iş yerlerinin su baskınlarına maruz kalmayacağı gibi yolda oluşan su birikintilerinin daha hızlı ve kolay bertaraf edilebileceğini bildirdi.

Aksaray Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda altyapı yatırımları ve projelerinin fiziki gerçekleşmesinde önemli mesafeler kat ediyor.Geçtiğimiz yıl birçok mahallenin asbestli içme suyu hattı ile birlikte kanalizasyon ve yağmur suyu hattını yenileyen belediye ekipleri, bu yılda sahada benzer çalışmayı sergiliyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, bulduğu her fırsatta belediyenin saha çalışmalarını ziyaret ediyor. Aksaray Belediyesi tarafından Büyük Bölcek Mahallesinde yapılan yağmur suyu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dinçer, projenin son durumu hakkında bilgiler aldı.

Şehrin birçok noktasında içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray Belediyesi olarak alt yapımızın daha modern ve daha güçlü olması için çalışıyoruz” dedi.

Büyük Bölcek Mahallesinde inşa edilen yağmur suyu hattı ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Dinçer, “Bu mahallemizdeki çalışmamız ise Şehit Ali Demir Caddesi ile Şehit Muhsin Tuğrul Caddesinin yağmur suyu hattını Cumhuriyet Bulvarımızla bağlantısını gerçekleşiyoruz. Ekiplerimiz, bu mesafeye 1000’lik borular yerleştiriyor. Su tahliyesini daha güvenli ve daha kolay gerçekleştireceğiz. Ayrıca vatandaşlarımız ani su baskınlarına maruz kalamayacak ve yolda meydana gelebilecek su birikintilerini oluşması engellenmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, açıklamasının son bölümünde salgın nedeniyle belediyenin hiçbir çalışmasının aksamadığını söyledi. Gerek alt yapıda gerekse üst yapıda belediyenin her zaman sahada olduğunun altını çizdi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık