• DOLAR

    Alış:32.3633 Satış:32.3804
  • EURO

    Alış:34.9493 Satış:35.0318
  • ÇEYREK

    Alış:3764.7 Satış:3826.9
19 Eylül 2020, Cumartesi 9:40 | A+ | A-

Kozan'da 7 yeni araç köprüsünün ve menfezlerin yapım işlemi tamamlandı

Kozan'da 7 yeni araç köprüsünün ve menfezlerin yapım işlemi tamamlandı Kozan'da gönülden gönüle köprüler… Adana Büyükşehir Belediyesi başlattığı yol, köprü ve menfez atağıyla Kozan'da 7 köy yoluna araç geçişi için köprü yaptı.

Kozan'da 7 yeni araç köprüsünün ve menfezlerin yapım işlemi tamamlandı
Kozan’da 7 yeni araç köprüsünün ve menfezlerin yapım işlemi tamamlandıKozan’da gönülden gönüle köprüler…

Adana Büyükşehir Belediyesi başlattığı yol, köprü ve menfez atağıyla Kozan’da 7 köy yoluna araç geçişi için köprü yaptı. Bölgede menfezlerin de yapım işlemi tamamlandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük önem verdiği asfaltlama çalışmaları bütün hızıyla devam ederken ilçelerde köprü ve menfez çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kozan’da gerçekleştirdiği köprü çalışmalarında 7 köyün yol bağlantısını sağladı. Tilan, Kuytucak, İdem, Kızıllar, Eskikabasakal ve Zerdali’de köprü yapımlarını tamamladı. Zerdali’de 2, diğer köylerde birer köprü yapımının tamamlanmasıyla bu köylerin ilçe ile bağlantıları sorunsuz sağlanmış oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi kadar kırsalda da hizmet atağını taktirle karşılayan yöre halkı, kış mevsimi öncesinde köy yollarındaki köprülerinin yapımının tamamlanmasından mutluluk duyduklarını belirttiler.

Habere Ait Resimler

yukarı çık