• DOLAR

    Alış:32.3328 Satış:32.3419
  • EURO

    Alış:35.0918 Satış:35.1388
  • ÇEYREK

    Alış:3737.9 Satış:3797.3
21 Eylül 2020, Pazartesi 10:15 | A+ | A-

Adana'nın güzellikleri arasında hamlelerini yaptılar

Adana'nın güzellikleri arasında hamlelerini yaptılar Sokakta satranç var "Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" diyen satranç severler Adana'nın görsel güzellikleri arasında hamlelerini yaptı.

Adana'nın güzellikleri arasında hamlelerini yaptılar
Adana’nın güzellikleri arasında hamlelerini yaptılarSokakta satranç var"Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" diyen satranç severler Adana’nın görsel güzellikleri arasında hamlelerini yaptı

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı "Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" sloganı ile TürkiyeSatranç Federasyonu'nun Sokakta Satranç Var projesi kapsamında Adana'nın farklı 7 noktasında Adanalıları satranç ile buluşturdu.

Seyhan İlçesi'nde Atatürk Parkı, Merkez Park, Gondol Marina ve Büyük Saat, Çukurova İlçesi’nde Duygu Cafe, Turgut Özal Bulvarı, Yüreğir İlçesi’nde de PTT Evleri Kavşağı'nda satranç meraklılarını biraraya getirdi. Satranç sporuna teşvik etmek ve farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinlikte covit-19 nedeniyle mesafe ile maske kuralına uyan yüzlerce Adanalı satranç oynayarak etkinliğe destek oldu. Renkli görüntülerin ve çetin mücadelelerin de yaşandığı "Maskeni Tak, Mesafeni Koru, Hamleni Yap" etkinliği satranç severler tarafından taktirle karşılandı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık