• DOLAR

    Alış:32.3382 Satış:32.3442
  • EURO

    Alış:35.124 Satış:35.132
  • ÇEYREK

    Alış:3630.5 Satış:3687.9
28 Eylül 2020, Pazartesi 9:05 | A+ | A-

Merkez Park şimdi daha güvenli ve ışıl ışıl

Merkez Park şimdi daha güvenli ve ışıl ışılBüyükşehir ekipleri 300 dönümlük parkın ışıklandırma sistemini yenilediAdana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yaptıkları park ve yenileme çalışmaları kapsamında Merkez Park'ta bulunan aydınlatma direklerini yeniledi.

Merkez Park şimdi daha güvenli ve ışıl ışıl
Merkez Park şimdi daha güvenli ve ışıl ışılBüyükşehir ekipleri 300 dönümlük parkın ışıklandırma sistemini yenilediAdana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yaptıkları park ve yenileme çalışmaları kapsamında Merkez Park’ta bulunan aydınlatma direklerini yeniledi. Böylece park daha güvenli hale geldi ve ışıltılı bir şekle büründü.

Adana’da Seyhan Nehri kıyısında bulunan ve Ortadoğu’nun en büyük camisiSabancı Merkez Camisi ile komşu olan 300 dönüm arazi üzerine kurulu Merkez Park’ta aydınlatma direkleri değiştirildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Merkez Park içerisinde bulunan eskimiş ve işlevini yitirmiş tek konsollu aydınlatma direklerini yeniledi. Tek konsollu ve işlevini yitirmiş aydınlatma direklerinin yerine çift konsollu led aydınlatma direkleri dikildi. Yenilenen aydınlatma direkleri ile Merkez Park geceleri ışıl ışıl ve estetik bir görünüme kavuştu. Aydınlatmanın güçlendirilmesi ile park daha güvenli bir yer haline geldi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık