• DOLAR

    Alış:32.3722 Satış:32.3898
  • EURO

    Alış:34.9753 Satış:35.0768
  • ÇEYREK

    Alış:3765.8 Satış:3828.1
14 Eylül 2020, Pazartesi 10:10 | A+ | A-

Büyükşehir'in asfalt hamlesi sürüyor

Büyükşehir'in asfalt hamlesi sürüyor Torosların ücra köylerinden, Akdeniz'in kıyılarındaki köylere kadar asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir'in asfalt hamlesi sürüyor
Büyükşehir’in asfalt hamlesi sürüyorTorosların ücra köylerinden, Akdeniz’in kıyılarındaki köylere kadar asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’nda altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 15 bin ton asfalt dökümüne başlandı.Zeydan Karalar, “Halkımız için parayı ve zamanı iyi kullanıyoruz.”Adana Büyükşehir Belediyesi, Gürselpaşa ve Pınar mahallelerinin kesiştiği bölgede bulunan ve uzun yıllardır altyapı ile asfalt hizmeti bekleyen Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’nda yağmur suyu isale hattı ve altyapı çalışmalarını bitirmesinin ardından asfalt dökmeye başladı. Çalışmaları inceleyen Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın kavurucu sıcaklarının kendini en fazla hissettirdiği bir zamanda asfalt çalışmasının sürdüğünü ve Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı’na 15 bin ton asfalt döküleceğini söyledi.

ASFALT HAMLESİ SÜRÜYOR. AYNI ANDA 28 NOKTADA ASFALT ÇALIŞMASI…

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bu kanayan bjr yaraydı. Seyhan Belediye Başkanı olduğumda muhtarlarımız Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı ile ilgili sorunu bana sürekli iletirlerdi. O zaman bu yolu yapma yetkimiz yoktu. Vatandaşlarımız 15 yıldır bu yolun yapımını bekliyordu. Halkımızın, burada ikamet edenlerin ve bu yolu kullananların hayali gerçek oluyor. Sadece buraya yaklaşık 15 bin ton asfalt dökeceğiz. Müthiş bir asfalt hamlesi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız Tufanbeyli’nin, Pozantı’nın en ücra köylerinden, Yumurtalık ve Karataş’ın ücra köylerine kadar, Adana’nın dört bir yanında yol çalışmalarımızı görme şansına sahipler. Aynı anda Adana’nın 28 noktasında asfalt çalışmamız var. Elbette kentin genelinde çok fazla bozuk yol mevcut. Bu yıl tamamını bitirmek mümkün değil ama önümüzdeki yıl bozuk yolların yapımıyla ilgili düzen tutturmuş olacağız” dedi.

SAĞLAM YOLLAR YAPIYORUZ

Yol yaparken sağlamlığına önem verdiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Biz yol yaparken göz boyamak, iş yapıyor görünmek için çalışmıyoruz. Kazılmazsa, bir kazaya kurban gitmezse, doğru kullanılırsa en an 15 yıl dayanacak sağlamlıkta yollar yapıyoruz. Böylece halkımızın parası çarçur olmayacak.

Burada yol yapımından önce altyapı yenileme çalışması gerçekleştirdik. Yağmur suyunun birikmemesi için gerekli altyapı çalışmasının ardından kaliteli asfalt döküyoruz. Vatandaşlarımız bu yolu kullanırken kalitenin farkını hissedecek. Bu kadar imkansızlıklar içinde bunları başarmak mucize gibi bir şey aslında. Ama arkadaşlarımızla birlikte zamanı ve parayı iyi kullanıyoruz. Bu çalışma tarzımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Başkan Zeydan Karalar’ın incelemelerine eşlik eden muhtarlar, altyapı ve yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Başkan Zeydan Karalar ile sarı sıcak altında çalışan işçilere, bürokratlara teşekkür ettiler.

Habere Ait Resimler

yukarı çık