• DOLAR

    Alış:32.5039 Satış:32.5085
  • EURO

    Alış:34.8108 Satış:34.8477
  • ÇEYREK

    Alış:4034.6 Satış:4098.0

Trumph Benim Teorimi Onaylıyor

ALİ BEKTAN

ALİ BEKTAN

Trumph Benim Teorimi Onaylıyor

  • 07 Mayıs 2020, Perşembe 5:05

BİYOLOJİK SİLAHLAR: CORONA VİRÜS KİTABIMA DESTEK ABD'DEN GELDİ.

Biyolojik Silahlar kitabını yazarken, geçtiğimiz kış Corona Salgını başladı. Birden bire bu salgın dünyanın hemen hemen her ülkesinde görülmeye başlandı. Biyolojik Silah olduğunu düşünürken, böyle bir salgının çıkacağı üzerine birçok konferanslar olmuş ve başta da Bill Gates denen adam 2015'ten beri salgını haber veriyor. Filmlerde salgından bahsediliyor. Kitaplarda yıllar önceden bahsediliyordu. Sonuçta bu salgının Wuhan’daki Viroloji Enstitüsü’nden yayıldığı ortaya çıktı. Çin ise dünyayı bu salgının yarasalardan çıktığı yalanı ile kandırmaya devam ediyor.

Çin'deki Laboratuar’ın parasını Çin Teknoloji Bakanlığı verirken ve dışarıya sızan virüs Kasım-Aralık aylarında yayılırken, Çinli Doktor Li Wenliang sosyal medya da bir video paylaştı. Dünya salgını öğrendi. Çin 20 Ocak tarihine kadar inkar ettiği salgını kabul etti. Örtbas çalışmaları sürdü. Hayvan pazarları elden geçti de tüm dünyaya bu mikrop nasıl yayıldı? Cevap basitti Atmosfere gönderildi ve oradan insanları hasta etmeye başladı.

Benim Mart ortasında piyasaya çıkan kitabımda bunun ”Biyolojik Silah” olabileceği teorim gittikçe destek bulmaya başladı. Arka planda da Dünyada bir kaosun çıkmasını isteyen küreselciler var demiştik; gelinen nokta da ABD Başkanı Trumph ve Dış İşleri Bakanı Mike Pompeo da 15 sayfalık İstihbarat Raporunu hazırlayarak açıkladılar.

TRUMP: "VİRÜSÜN ÇİN’DEKİ ENSTİTÜDEN ÇIKTIĞINA DAİR KANIT GÖRDÜM"

ABD Başkanı Donald Trump önceki yaptığı açıklamada, corona virüsün Çin'in Wuhan şehrinde bulunan viroloji enstitüsününde başladığına dair kanıt gördüğünü söyledi. Konuyla ilgili olarak, “Bence Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) kendinden utanmalı" diyen Trump, DSÖ'yü "Çin’in halkla ilişkiler ajansı" olmakla suçladı. Trump aynı zamanda Çin’in virüsü durdurmayı beceremediğini ya da bilerek yaymış olabileceğini de belirtti.

Corona salgınıyla ilgili çarpıcı istihbarat raporu: Çin yalan söylüyor

Avustralya, İngiltere, Kanada, Yeni Zelanda ve ABD istihbarat teşkilatlarının Çin’in faaliyetlerini izlemeye yönelik oluşturdukları “Beş Göz İttifakı” adlı istihbarat servisinden sızan bir rapora göre, Çin virüs konusunda yalan söylüyor.

The New York Post'un haberine göre rapor, Çin'in virüsün insandan insana bulaştığı bilgisini sakladığını ve Batı'nın aşıyı bulamaması için virüs örneklerini vermeyi reddettiğini iddia ediyor. 15 sayfalık araştırma, virüsün Wuhan Viroloji Enstitü'sünden yayıldığına işaret ediyor. Başlangıçta komplo teorisi olarak reddedilen bu iddia, Çinli yetkililerin virüsün canlı hayvan pazarından yayıldığı konusunda yalan söylediğini öne sürüyor.

VİRÜS YANLIŞLIKLA DIŞARI ÇIKTI İDDİASI

Haberde, üst düzey bir istihbarat kaynağının Fox News'e yaptığı dikkat çekici açıklama şöyle verildi: “İstihbarat teşkilatlarının bir çoğu, corona virüsünün Wuhan'daki laboratuardan çıktığını düşünüyor, virüsün yanlışlıkla dışarıya taşındığına inanıyor.” Aralık ayının başından itibaren virüsün insandan insana bulaştığına dair kanıtların yer aldığı iddia edilen raporda, Çin'in bu bilgiyi 20 Ocak'a kadar sakladığı ve inkâr ettiğinden söz ediliyor.

ABD DIŞİŞLERİ BAKANI POMPEO: VİRÜS LABORATUARDAN ÇIKTI

Corona virüsün "Wuhan'daki laboratuardan çıktığı" iddiası tansiyon gibi gün geçtikçe tırmanıyor. ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan çarpıcı açıklama geldi. Ayrıca 5 ülke istihbaratı, koronavirüs pandemisiyle ilgili Çin’i suçlayan ortak rapor bir araya getirdi. ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) virüsünün Çin'in Wuhan kentinde bulunan laboratuardan çıktığına dair çok sayıda delil olduğunu ileri sürdü.

Amerikan haber kanalı ABC News'e konuk olan Pompeo, Kovid-19 salgınına ilişkin soruları yanıtladı. Pompeo, Çin yönetiminin uluslararası ajanslarda çalışan gazetecileri ülkeden atıp, uyarılarda bulunan Çinli doktorları susturmak suretiyle Wuhan'da ortaya çıkan virüsün gizli kalması için uğraştığını ve bunun dünya genelinde yüz binlerce insanı etkilediğini vurguladı.

Çin yönetiminin bu girişimine dair net bulgular olduğunu belirten Pompeo, "Başkan Trump bu konuda oldukça açık. Bizim belirlediğimiz zamanda sorumlu olanlardan hesap soracağız." ifadesini kullandı.

Pompeo, ABD olarak virüsün Wuhan'dan çıktığını dile getiren ilk ülke olduklarını ve bu nedenle eleştirilere maruz kaldıklarını ancak diğer ülkelerin de benzer söylemler kullanmaya başladığını belirtti.

Pompeo, şu ifadeleri kullandı: "Çin'in, yürüttükleri standartların altındaki laboratuarlar ile dünyayı enfekte etme geçmişi var. Çin laboratuarındaki başarısızlıkların bir sonucu olan virüslere ilk kez maruz kalmıyoruz. İstihbarat kuruluşları bu konuda çalışmalarına devam etmelidir ancak size bunun (Covid-19) Wuhan' daki laboratuardan çıktığına dair çok sayıda delil olduğunu söyleyebilirim."

Gece-Gündüz Televizyonlarda konuşan doktorların hiç biri bu konuya Biyolojik Silah yönünden bakmıyorlar. Salgın sonrasında Dünya Devletleri ile Çin arasında bir ekonomik hesaplaşma söz konusu olacaktır.

http://www.bursaarena.com.tr/trumph-benim-teorimi-onayliyor-makale,4494.html

Yorum Yazın
CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DİĞER YAZILARI tümü

Anket
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
yukarı çık