• DOLAR

    Alış:32.3472 Satış:32.3568
  • EURO

    Alış:34.9705 Satış:35.0124
  • ÇEYREK

    Alış:3762.4 Satış:3823.7

Hacılardan gelen paralar fahişelere gitti..

ALİ BEKTAN

ALİ BEKTAN

Hacılardan gelen paralar fahişelere gitti..

  • 26 Ağustos 2020, Çarşamba 0:27

PRENS SELMAN TAHTA ÇIKIŞINI 150 MANKEN VE 50 MİLYON DOLARLIK PARTİ İLE 1 AY BOYUNCA KUTLADI.

HACILARDAN GELEN PARALARI FAHİŞELERLE YİYEN SELMAN'IN REZİLLİKLERİ KARŞISINDA İSLAM DÜNYASI SUSKUNLUK İÇİNDEDİR.

MEKKE VE MEDİNE'YE İSLAM DÜNYASI SAHİP ÇIKMAK ZORUNDADIR.

İSLAM ÜLKELERİ TEPKİ GÖSTERSİNLER İSTİYORUZ.

Wall Street Journal gazetesi çalışanları tarafından yazılan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidara yükseliş sürecinin anlatıldığı kitapta, 2015'te Muhammed Bin Selman'ın iktidara yükselişini kutlamak için gizli bir parti organize edildiği iddia edildi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, sakal ve yakın çekimABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesi çalışanları tarafından Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidara yükseliş sürecinin anlatıldığı bir kitap kaleme alındı. WSJ gazetesi çalışanları Bradley Hope ve Justin Scheck tarafından "Kan ve Petrol: Muhammed bin Selman'ın Acımasız Küresel Güç Arayışı" isimli kitap yazıldı.

Söz konusu kitapta yer alan bilgilere göre, 2015'te Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in göreve gelmesinin ardından oğlu Veliaht Prens bin Selman askeri, güvenlik ve petrole bağlı ekonomi üzerinde büyük yetkiler elde etmeye başladı.

Veliaht Prens, "servet düşkünlüğü", "para arzusu" ve "iktidar dürtüsü"yle ülkesinde adım adım iktidara yükseldi. 2015 yazında Maldivler'deki "Velaa Private Island" Adası bir aylığına 50 milyon dolara kiralanarak, Veliaht Prens'in iktidara yükselişi için gizli bir parti planlandı. Kameralı telefon yasağı konulan partide, ABD'li rap şarkıcısı Pitbull ve Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang (PSY) de sahne aldı.

Brezilya ve Rusya gibi ülkelerden gelen 150 model ve Veliaht Prens'in Suudi arkadaşlarının katıldığı ve bir ay sürecek partinin basına sızmasının ardından Veliaht Prens, bir hafta içinde Ada'dan ayrılmak zorunda kaldı.

Veliaht Prens, aynı yıl 134 metre uzunluğunda ve 429 milyon avro değerinde "Serene" adlı bir yat ve Fransa'nın Versay bölgesi yakınlarında 300 milyon dolara şato satın aldı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK PETROL ŞİRKETİNİN BAŞINA GEÇTİ

Veliaht Prens, birkaç yıl içinde rakiplerini etkisiz hale getirmeye başladı. Kadın hakları konusunda genişleme politikası izlerken, Yemen'deki savaşa da dahil oldu. Veliaht Prens, "dünyanın en büyük petrol şirketi" kabul edilen "Saudi Aramco"nun da başına geçti.

Ülkesindeki milyarderler ve akrabalarını, "yolsuzluk" soruşturması kapsamında başkent Riyad'da 5 yıldızlı Ritz Carlton Otelinde gözaltına aldırdı. Veliaht Prens'e bağlı güvenlik güçleri, 2018'de Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürdüler.

84 yaşındaki Kral Selman sonrasında Veliaht Prens'in tahta geçmesi halinde onun güce yükselişi, ülkenin izleyeceği yolu değerlendirmede büyük önem arz edecek.

Muhammed Bin Selman büyük bir "Türk Düşmanı" olarak da biliniyor. 1. Dünya Savaşı’nda Medine’yi 2 Yıl 7 ay boyunca savunan Fahrettin Paşa, 10 Ocak 1919 günü Osmanlı Padişahı Vahdettin’in onu ikna etmesiyle İsyancı Arap ve İngilizlere teslim olmuştur. Savaş süresince Fahrettin Paşa’nın Medine'de katliam yaptığını anlatan kitap da yazdırmıştır. Bunun yalan olduğu Tarihi Belgelerde yer almaktadır.

Muhammed Bin Selman’ın rezilliklerini gören, Mekke ve Medine’yi elinde tutan bu adama karşı ne yazık ki İslam Dünyası’ndan herhangi bir tepki gelmemesi üzücüdür.

https://www.bursaarena.com.tr/hacilardan-gelen-paralar-fahiselere-gitti-makale,4918.html

Yorum Yazın
CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DİĞER YAZILARI tümü

Anket
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
yukarı çık