• DOLAR

    Alış:32.4971 Satış:32.5038
  • EURO

    Alış:34.5977 Satış:34.7826
  • ÇEYREK

    Alış:4047.4 Satış:4113.0

2020 Yalanları ve Türkiye..

ALİ BEKTAN

ALİ BEKTAN

2020 Yalanları ve Türkiye..

  • 01 Ocak 2020, Çarşamba 3:01

Yeni Yıla girerken internette ve özellikle You Tube'de "2020 için kehanetler" adı altında bir çok haber ve video yayınlanıyor. Bunlara göre 3. Dünya Savaşı çıkacağı, ekonomik krizin ekonomileri vuracağı, Armageddon Savaşı’nın olacağı ve bir çok doğal afetlerin meydana geleceği ileri sürülüyor. Bu noktada en popüler isim ise Nostradamus oluyor. Daha önce çıkan kehanetleri kullanarak başlayan videolarda ne hikmetse Türkiye’yi de zora sokacak felaketler de sıralanıyor.

Bu bir Algı Operasyonu’dur.

Türkiye’nin ABD ile arasının kötü olduğu biliniyor. Bu noktada medya araçları kullanılarak saldırılarda söz konusu oluyor. Nostradamus’u keşfeden Amerikan Ordusu 1946 yılında Paris’te iken onun tüm çalışmalarını toplayıp ABD’ye götürdüler. Oradan da bu kehanetleri inceleyerek kendi menfaatlerine uygun nasıl bir şekilde kullanacaklarını planladılar. Bunun en dikkat çekici örneği Nostradamus’un Kayıp Kitabının uydurulmasıdır. 1555 Yılında “Yüzyıllar” Kitabını yazıp kehanetlerini açıklayan Nostradamus’un özel bazı kehanetleri varmış ve bu kitap kaybolmuş. Bulanlar ise ne hikmetse Amerikalılar. Bu konuda yapılan belgeselleri seyrettim, konuşanlar arasında üniversitelerden profesörlerden tutun da yazarlara ve gazetecilere kadar kalabalık bir grup görüş bildiriyordu. İnandırıcı olması için her şeyin düşünüldüğü bu belgesel bizce bir Algı Operasyonu olarak durmaktadır.

Bugün basında yer alan Dixon’un 2020'de savaşın başlayacağı, Hz İsa’nın gökten ineceği ve Armageddon’un yaşanacağı kehanetleri tam bir palavradır. 2037 yılına kadar sürecek olan zamana kadar savaş ancak 3 Dünya Savaşı olabilir ki, herhalde insanlık yok olma sınırına gelir.

Türkiye için de saçma sapan kehanetler uyduranlar ve ekonomik kriz tellallığı yapanlara inanmayın. Evet bir sıkıntı var ekonomide ama bu ülkede biz çok krizler gördük ve bunu da atlatırız. Son 3 aydır You Tube'de video yayınlatıp "ekonomi battı" diyenlere inat bir şey olmuyorsa, 2020'de de olamayacaktır. Bu yalanları boş verin diyebiliriz.

Dünyanın sonu: 2020...

John F. Kennedy suikastından Sputnik 1’in fırlatılışına kadar pek çok önemli olayı önceden tahmin eden Jeane Dixon'ın 2020 kehaneti ortaya çıktı.

Geçmişte birçok ABD başkanına danışmanlık yapmış olan kahinin 2020 öngörüleri ortaya çıktı. Jeane Dixon, 20. yüzyılın en iyi bilinen ABD'li psikolog ve astrologlarından biriydi.

Jeane Dixon'ın belki de en iyi kehaneti John Kennedy'nin vurulmasıydı. Dixon 1956'da Parade Dergisi'nde 1960 cumhurbaşkanlığı seçimleri için "emeğin hakim olacağı ve bir demokrat tarafından kazanılacağını" ve "John F. Kennedy'nin suikasta uğrayacağı"nı yazmıştı.

1997’de hayatını kaybeden Amerikalı ünlü astrolog Jeane Dixon, tutan ve tutmayan tahminleriyle bir dönemin en çok konuşulan isim oldu. Öngörüleri büyük sükse yaratmış ve ABD Başkanı Richard Nixon tarafından Oval Ofis'e çağrılmıştı. Dixon'ın danışmanlık verdiği kişi sadece Nixon değildi.

Eski ABD Başkanı Ronald Reagan da Dixon'ın danışmanlık yaptığı ABD başkanlarından biriydi. 1971'de The Call to Glory (Zafer Çağrısı) adlı kitabında, "2020-2037 yılları arasında Mesih'in gerçek olarak İkinci Gelişi yaşanacak" demişti. Dixon ayrıca, "Armagedon Savaşı 2020'de gerçekleşecek" dedi.

Dixon, İsa’nın 2020’de geri gelerek kötülüğe karşı savaş açacağını ve bu savaşın 2037’de sona ereceğini, daha sonra da dünyanın yok olacağını ileri sürmüştü. Dixon, kehanetlerini bazen küresine bakarak bazen de karşısındakinin elini tutarak aktarıyordu. Dixon'ın yanıldığı bazı öngörüler de olmadı değil.

Kahin, daha önce kıyametin 4 Şubat 1962’de kopacağını iddia etmişti. Bunun yanı sıra Dixon 1967'ye kadar kanserin tedavi edilebileceğini, Sovyetler'in de aya ilk adamı göndereceğini ileri sürmüştü.

Kur'an-ı Kerim'de Allah "Kıyamet tarihi benim katımdadır" ve "Kıyamet aniden gelecektir" diyorsa, biz bu ayetleri görmeyelim, ama uydurulan kıyamet hadislerine inanalım. Bu inanç İslam’a ve Kur'an’a da aykırıdır. Yahudi ve Hıristiyanların uydurdukları yalan ve Kuran’a aykırı hadislere inanmayın. Din, bunlar değildir..

Bu arada okurlarımın Yeni Yılını kutlar; Sağlık, Esenlik ve Neşe dolu günler dilerim….

http://www.bursaarena.com.tr/2020-yalanlari-ve-turkiye-makale,3985.html

Yorum Yazın
CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DİĞER YAZILARI tümü

Anket
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
yukarı çık