• DOLAR

    Alış:32.3196 Satış:32.3348
  • EURO

    Alış:35.0143 Satış:35.0921
  • ÇEYREK

    Alış:3738.7 Satış:3798.7

17 Ağustos Depremi HAARP İle Yapıldı..

ALİ BEKTAN

ALİ BEKTAN

17 Ağustos Depremi HAARP İle Yapıldı..

  • 18 Ağustos 2020, Salı 8:03

Türkiye 17 Ağustos 1999 Gecesi deprem felaketini yaşadı. Marmara Bölgesi ve İstanbul sallandı. On binlerce ev hasar gördü ve 20 bine yakın insanımızı kaybettik. Zararın boyutları senelerce ekonomiyi etkiledi.

Peki beklenen bir deprem miydi?.. Hayır değildi. Çünkü ABD’liler o gece deneyi başlattılar. Fay Hattına gönderilen sinyal ile deprem başladı. Sonrada kontrolden çıktı. Deprem Marmara’yı vurdu. Türkiye sabah felaketin boyutlarını ancak görebildi. Deneyi başlatan ABD’liler Üssü terk ettiler. Dönemin Başkanı hemen yardım çağırısında bulundu. Sonbahar’da da gelip deprem bölgesini ziyaret etti.

Bu olayı anlattığım kitabım 21 YÜZYIL METAFİZİK SAVAŞLAR piyasaya çıkınca, bazı dağıtım şirketleri kitabımın satışını engelledi. Bir büyük şirket 1 ay sonra yaptığım telefon görüşmesinin ardından 300 tane sipariş verdi. Haarp Silahı'na inanmayan varsa yazdığım kitaplara baksınlar. GİZLİ SİLAHLAR - BİLGE KARINCA YAYINEVİ. Orada da bu konu detaylı olarak yer almaktadır.

Bilim Dünyası’nın gelmiş geçmiş en büyük ismi olan Tesla’nın Gizli Silahı Deprem Silahı Haarp, onun ölümünden 15 yıl sonra 1958 yılında Alaska'da kurulan Gakona Üssü ile faaliyete geçti. Soğuk Savaşın yoğun olarak yaşandığı zamanlardı ve ABD Silah Gücünü arttırmak için bu Yapay Deprem Silahına başladı. 1920'lerde Manhattan Adası'ndaki laboratuarında başlattığı deney sonucunda ada sallanmaya başladı. Herkes şaşkındı ve kaynağın Tesla’nın olduğu yerden geldiği anlaşıldı. O sırada içeri giren polisler onun bir cihazı kırmakla meşgul olduğunu gördüler ve sarsıntılar o cihazın kırılmasıyla durmuştu. Bu konu üzerinde fazla durulmadı, sonuçta o bir bilim adamı idi ve bunlar normal şeylerdi.

1943 Yılı Ocak ayındaki ölümünden sonra FBI yaşadığı otel odasına ve depolarına girip onun tüm belgelerini, notlarını ve cihazlarını toplayıp götürdüler. O günlerde 2. Dünya Savaşı sürüyordu ve savaşı kazanıp bitirmek için her türlü silah denemeleri yapılıyordu. Onun "Işınlanma Deneyi" de Filedelfiya'da yapıldı ama savaş gemisi ve personelinin bir kısmı ölünce projeden vazgeçildi. Atom Bombası’na dönüldü.

Deprem doğadaki en kuvvetli doğal güçlerden birinci sıradadır. Bu doğal gücün bir silah olarak kullanıldığını düşünün. Tesla’nın deprem makinesinin en önemli özelliği küçük enerji girişiyle birlikte yapı içerisinde büyük kütleli bobinlerin de kolayca hareket ettirebilmesidir. Osilatör ile Fay Hattına yollanan sinyaller hattın harekete geçmesine neden olur ve deprem başlar. 17 Ağustos 1999 Depremi’ de böyle başlatıldı.

Türkçesi "Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı" olan HAARP, ABD ordusu ve Alaska Üniversitesi ortak çalışmasıyla ortaya çıkmıştır. HAARP atmosfere sayısız radyo sinyalleri göndermektedir. Gönderilen bu sinyallerin sonucunda insanların ruhsal durumlarının dahi kontrol altına alınabileceğinden bahsedilmektedir. Amerika Birleşik Devletleri soğuk savaş sırasında Rusya’ya aşırı miktarda sinyal göndermiştir. Geçtiğimiz senelerde bile Ruslar, Avrupa’da sıcaklıklar 15-20 derece hissediliyorken, Rusya’da 40 dereceye varan sıcaklıkların sorumlusunu HAARP projesi olarak göstermişlerdir.

Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı (İngilizce: High Frequency Active Auroral Research Program) veya kısaca HAARP; Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen İyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska’da sürdürülen çalışmadır. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilmektedir.

HAARP, Pentagon’un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir.

Alaska’daki merkezde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayınlayabilen toplam 180 adet anten bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak olan bir radarın yapılması da planlanmaktadır.

1995 Yılında ABD Başkanı Haarp Projesi'ne 150 Milyon Dolar ödenek ayırdı ve silah 1999 da Gölcükte denendi.

Amaç gelecekteki şiddetli bir depremin gücünü azaltmak için başlatıldı ama kontrolden çıktı ve 7.4 ölçeğine ulaştı.

Projeyi başlatan ABD Askerleri Gölcük’teki Donanma Üssü'nden ayrılırken, Türkiye bir felakete uyanıyordu. Bu Fay hattının bir benzeri de California Fay Hattı ile aynı özellikler taşımasıydı.

Bu konuyu her sene yazarak gündeme getiriyorum. Haarp konusunda biz daha yeni uyanırken, 1980’lerin başında bu projeye karşı çıkan yüzlerce bilim adamı, gazeteci, yazar ve TV Programcısı bu silahın insanlık için çok tehlikeli olduğunu açıkladılar. Halende devam etmektedir.

Haarp Silahı ABD ile beraber Rusya’nın da elinde bulunmaktadır. Buna inanmayanlar varsa Tesla’nın çalışmalarına baksınlar yeter.. Yani bunlar birer Komplo Teorisi değil, bilakis gerçeklerin tam da kendisidir..

https://www.bursaarena.com.tr/17-agustos-depremi-haarp-ile-yapildi-makale,4885.html

Yorum Yazın
CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DİĞER YAZILARI tümü

Anket
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
yukarı çık