• DOLAR

    Alış:32.3132 Satış:32.3163
  • EURO

    Alış:35.1012 Satış:35.1293
  • ÇEYREK

    Alış:3714.5 Satış:3772.7
12 Kasım 2020, Perşembe 9:12 | A+ | A-

Mobil Hizmet Aracı olası afette hazır bulunacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olası afet durumlarında afetzedelerin günlük yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilecek mobil hizmet aracını envanterine ekledi.

Mobil Hizmet Aracı olası afette hazır bulunacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olası afet durumlarında afetzedelerin günlük yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilecek mobil hizmet aracını envanterine ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin içerisinde inceleme yaptığı ve sıcak-soğuk aş dağıtımının yapılabildiği mobil mutfak barındıran mobil hizmet aracı acil durumlarda afetzedelere yardımcı olmak için hazırda bulunacak.

Olası afetlerde hazır bulunacak
Mobil hizmet aracındaki incelemelerinden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimiz depremi hücrelerine kadar bilen bir şehir. Depreme hazır bir şehir oluşturmanın yanı sıra olası afetlere de hazırlık yapmak durumundayız. Bugün hamdolsun devletimizin güçlü elleriyle yaralar hızla sarılıyor. Bu konuda bizlerde olası bir afet durumunda hızlıca müdahale edebilmek için Belediye envanterimizi genişletiyoruz. Bu kapsamda afet durumunda afetzedelere yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabilecek, içerisinde mobil mutfak bulunan Mobil Hizmet Aracını envanterimize ekledik. Mobil araç ile biz de olası afetlerde vatandaşlarımızın yanında olmak, yaralara merhem olmak için hazırlıklar yapıyoruz. Olası afetlere en hazır şekilde bulunmak adına çalışmalarımıza ve envanterimizi genişletmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık