• DOLAR

    Alış:32.4467 Satış:32.4546
  • EURO

    Alış:34.4884 Satış:34.5039
  • ÇEYREK

    Alış:3999.0 Satış:4062.3
01 Ağustos 2020, Cumartesi 10:08 | A+ | A-

Esnaftan Gelen Taleb ile Mobilyacılar Sitesi Asfaltlandı

Ekipler Tırmıl Sanayi Bölgesi’nde bulunan Mobilyacılar Sitesi’nde sathi asfalt kaplama çalışmalarına başlayarak hızla tamamladı.

Esnaftan Gelen Taleb ile Mobilyacılar Sitesi Asfaltlandı

Kırsaldan merkeze kentin en ücra yerlerinden en işlek noktalarına kadar hizmet götürebilmek için aralıksız çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, hummalı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler, bir yandan bozulan yollarda asfaltı yenilerken, bir yandan da üreticiye can suyu olacak kırsal bölgelerde ürünlerin pazara ulaştırıldığı yolları asfaltlıyor.

Tırmıl Sanayi Bölgesi’nde bulunan Mobilyacılar Sitesi asfaltlandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, esnaftan gelen talepleri de hızla yerine getiriyor.

Ekipler Tırmıl Sanayi Bölgesi’nde bulunan Mobilyacılar Sitesi’nde sathi asfalt kaplama çalışmalarına başlayarak hızla tamamladı. Alanda öncelikle asfalta hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından 3 kombi, 1 silindir ve 1 loder ile çift kat sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı.

Haber Videosu


Habere Ait Resimler

yukarı çık