• DOLAR

    Alış:32.3232 Satış:32.3272
  • EURO

    Alış:35.1384 Satış:35.1617
  • ÇEYREK

    Alış:3731.5 Satış:3790.1
29 Mayıs 2020, Cuma 1:05 | A+ | A-

Büyükşehir'den Personele "Etik Değerler Eğitimi"

25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında hazırlanan “Etik Değerler Eğitimi”, “Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı”nda yayınlandı.

Büyükşehir'den Personele

Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında etkinliğini artıran “Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı” ilepersonele yönelik olarak sürdürdüğü eğitimlere devam ediyor. Bu süreçte 2020 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında yer alan eğitimler, sistem üzerinden yayınlanıyor.

25-31 Mayıs Etik Haftası kapsamında hazırlanan Etik Değerler Eğitimi”, “Belediye Akademisi Uzaktan Eğitim Portalı”nda yayınlandı. Eğitim, MESKİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı İç Eğitmen Hakan Yıldız tarafından gerçekleştirildi. Eğitimin sonundaetik farkındalığı kazandırmak ve bu farkındalığı artırmak amacıyla anket düzenlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Sosyal Faaliyet Kulübü Projesi kapsamında faaliyet gösteren Şiir Kulübü ise şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Eğitimin amacı etik farkındalığını artırmak

Etik Haftası kapsamında hazırlanan Etik Değerler Eğitimi’ne etik kavramının tanımı yapılarak başlandı. Eğitimde, temel mevzuat, etik yapısı, etik komisyonları, uyulması gereken esaslar, kamu etiği ile ilgili mevzuat, uluslararası organizasyonlar, Türkiye’deki kurumlar ve kamu görevlileri etik davranış ilkeleri konularına yer verildi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık