• DOLAR

    Alış:32.5936 Satış:32.5954
  • EURO

    Alış:34.7006 Satış:34.7685
  • ÇEYREK

    Alış:4044.2 Satış:4108.3
25 Mart 2020, Çarşamba 4:03 | A+ | A-

Hallerde Dezenfeksiyon Uygulaması

İl genelinde koronavirüsle mücadele noktasında dezenfeksiyon uygulamalarını ara vermeden sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hallerde de bu uygulamalarına devam ediyor.

Hallerde Dezenfeksiyon Uygulaması

İl genelinde koronavirüsle mücadele noktasında dezenfeksiyon uygulamalarını ara vermeden sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, hallerde de bu uygulamalarına devam ediyor. Manisa merkez ve ilçelerinde yer alan haller de, dezenfeksiyondan geçirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı hal müdürlüklerinde dezenfeksiyon uygulaması yapıldı. Manisa merkez hali de, tüm alanları detaylarına kadar dezenfekte edildi. Hal mescidi ve bitişiğindeki büfelerin de uygulamaya dahil edildiği dezenfeksiyon çalışmaları, hal esnafı tarafından da takdirle karşılandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, tedbir ve dezenfeksiyon çalışmalarına dikkat ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, hallerde dezenfeksiyon uygulaması yapan Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık