• DOLAR

    Alış:32.3675 Satış:32.3786
  • EURO

    Alış:34.9062 Satış:35.0153
  • ÇEYREK

    Alış:3762.8 Satış:3825.0
04 Ağustos 2020, Salı 10:08 | A+ | A-

Gebze’nin akıllı otoparkı vatandaşların tercihi oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce 6 Mayıs’ta Gebze’de hizmete alınan 502 araç kapasiteli Gebze Katlı Otoparkı, vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor.

Gebze’nin akıllı otoparkı vatandaşların tercihi oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından 6 Mayıs’ta Gebze’de hizmete alınan 502 araç kapasiteli Gebze Katlı Otoparkı vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. 7-24 hizmet sağlayan otopark vatandaşlar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

VATANDAŞLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK
UlaşımPark tarafından işletmesi sağlanan otopark, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Plaka okuma sistemi, elektrikli otomobil şarj ünitesi, her katta engelli park alanı, toplamda 50 kamera ile saniye saniye gözetlenen akıllı otopark Gebze’nin merkezinde Gebzelilere hizmet sağlıyor.

ELEKTRİKLİ ŞARJ ÜNİTESİ
Akıllı otoparkta geleceğe yönelik atılan adımlardan biri haline gelen elektrikli otomobillerin şarj alanı olan elektrikli otomobil şarj ünitelerinin montajı tamamlandı. Giriş katında bulunan şarj ünitesi ile vatandaşlar elektrikli araçlarını rahatlıkla şarj edebilecek. Son teknoloji olan otoparkta güvenle araçlarını bırakan vatandaşlar şarj ünitelerinin kurulumundan son derece memnun.

50 KAMERA İLE GÖZETLENİYOR
Araç giriş ve çıkışlarında ya da park ettikten sonra vatandaşların gözlerini arkada bırakmayacak bir kamera sistemi Gebze katlı otoparkında mevcut. 7-24 kayıt alan kameralar ile vatandaşlar araçlarını güvenle bırakabilecek. Vatandaşlar, giriş yaptıklarında arkalarına bile bakmadan şehrin merkezine erişecek.

KATLARA ASANSÖRLE ULAŞIM
Otoparkın sağ ve solunda bulunan 2 farklı asansörle vatandaşlar otoparkın en üst katına bile rahatlıkla araçlarını bırakabilecek. Son teknoloji ile yapılan otopark ile vatandaşların her katta rahatlıkla araçlarını park edeceği bir tesis haline gelen Gebze otoparkı ile erişim, ulaşım, güven faktörleri en üst seviyede tutuldu.

ABONE SİSTEMİ
UlaşımPark tarafından işletmesi sağlanan otoparkta abone sistemi de bulunuyor. Abone sistemi ile ödenen ücretler de azalarak vatandaşlar daha da memnun ediliyor. Abone sistemine üye olan vatandaşlar diledikleri zaman araçları ile giriş çıkış yaparak kendi otoparkı gibi sistemden faydalanıyor.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR
Otoparkı kullanan vatandaşlar Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar çok memnun olduklarını, böylesine yararlı bir hizmetin Gebze’ye kazandırılmasında vesile olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti. Yıllardır böyle bir otopark beklediklerini ifade eden vatandaşlar Tahir başkanın Gebze ile çok ilgilendiğini ifade etti. Almanya’dan ziyaret amaçlı gelen misafir vatandaşlar ise Almanya’daki standartların bu otoparkta da bulunduğunu belirtti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık