• DOLAR

    Alış:32.3707 Satış:32.3847
  • EURO

    Alış:35.0356 Satış:35.0663
  • ÇEYREK

    Alış:3765.6 Satış:3827.5
18 Ağustos 2020, Salı 9:20 | A+ | A-

Şahin Kayası ve Kapukaya'da çalışmalar başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Şahin Kayası ve Kapukaya mahallelerinin grup yollarında sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Şahin Kayası ve Kapukaya'da çalışmalar başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Şahin Kayası ve Kapukaya mahallelerinin grup yollarında sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’ın 11 ilçesinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarına devam ediyor. KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Onikişubat ilçesine bağlı Şahin Kayası ve Kapukaya mahalleleri arasında bağlantıyı sağlayan, uzunluğu 12 kilometre, genişliği 7 metre olan grup yolunda asfalt sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yol medeniyettir, su hayattır

Büyükşehir Belediyesinin, müracaatlarına hızlı bir şekilde dönüş yaptığını belirten Şahin Kayası Mahallesi Muhtarı Hasan Şişman; “Bu yolumuzun sıkıntılarını gidermek adına Büyükşehir Belediyemize müracaat ederek konuyu belirttik. Bugün itibarıyla çalışmalar başladı. Ayrıca, 20 kilometre uzaklıktan mahallemize, Sayın Başkanımız Hayrettin Güngör'ün talimatıyla şebeke hattı çekilerek su sorunumuz da yakın bir dönemde bitti. ‘Yol medeniyettir, su hayattır’ anlayışıyla hizmet veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve çalışma arkadaşlarına Şahin Kayası mahallelileri adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yol çalışmalarına dair konuşan Kapukaya Mahallesi Muhtarı Recep Kayaalp de; “Kapukaya mahallemizin yollarında, hava şartları değişimine göre ulaşımda zorluklar yaşıyorduk. Başkanımız Hayretin Güngör'den Allah razı olsun, bugün itibarıyla bu zorlukların giderilmekte olduğunu görüyoruz. Bu değerli hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve değerli ekiplerine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Yetkililer, hız kesmeden yol çalışmalarına il genelinde devam ettiklerini bildirdi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık