• DOLAR

    Alış:32.3248 Satış:32.3313
  • EURO

    Alış:35.0752 Satış:35.091
  • ÇEYREK

    Alış:3724.4 Satış:3783.2
01 Şubat 2021, Pazartesi 16:51 | A+ | A-

Başkan Soyer’den üç günlük Dikili, Bergama, Kınık programı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer metropol dışındaki ilçeler programına Dikili, Bergama ve Kınık’la devam ediyor.

Başkan Soyer’den üç günlük Dikili, Bergama, Kınık programı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer metropol dışındaki ilçeler programına Dikili, Bergama ve Kınık’la devam ediyor. Başkan Tunç Soyer yarın Dikili’de olacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer iki hafta önce Beydağ, Ödemiş ve Bayındır’ı kapsayan Küçük Menderes Havzası gezisine Bakırçay ile devam edecek. “Başka Bir Tarım Mümkün” sloganıyla İzmir Tarımı projesini anlatan Başkan Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi’nin Bakırçay havzasında bulunan Dikili, Bergama ve Kınık ilçelerindeki yatırımlarını inceleyecek.

Başkan Soyer yarın Dikili’de olacak. Dikili’de İZSU tesislerini ziyaret edecek olan Başkan Tunç Soyer, ilçe muhtarlarıyla da bir araya gelecek.

Başkan Soyer’in programı ikinci gün Bergama’yla sürecek. İZBETON’un Bergama’daki şantiyelerini gezecek olan Başkan Soyer, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) ve Bergama Güzel İşler Derneği’ni de ziyaret edecek. Program kapsamında Kozak Doğa Parkı proje sahası ve Yukarıbey RURITAGE Koordinasyon Merkezi de gezilecek.

Programın üçüncü gününde ise Başkan Soyer Kınık’ta olacak. Program kapsamında Başkan Soyer Kınık’taki İZSU tesislerini ve İZBETON şantiyelerini ziyaret edecek.

Habere Ait Resimler

yukarı çık