• DOLAR

    Alış:32.3266 Satış:32.3298
  • EURO

    Alış:35.0484 Satış:35.0714
  • ÇEYREK

    Alış:3721.7 Satış:3780.1
02 Eylül 2020, Çarşamba 13:25 | A+ | A-

Zeydan Karalar asfalt dökümünde disiplinden taviz vermiyor

Adana Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Zeydan Karalar asfalt dökümünde disiplinden taviz vermiyor
Adana Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Zeydan Karalar asfalt dökümünde disiplinden taviz vermiyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bu yıl içerisinde 2000 km asfalt hedefine emin adımlarla ilerleyen Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri Pozantı ilçesinde asfaltlama çalışmasını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında Adanalı vatandaşların sıcaklardan kaçarak gittiği Pozantı’da çalışmalarına devam eden ekipler yolları yenileyerek yaylacıların daha rahat yolculuk etmesini sağlıyor.

FOTOĞRAF VE DOĞA TUTKUNLARININ YOLU DA ASFALTLANDI

Fotoğraf tutkunlarının en gözde mekanlarından olan Belemedik’te asfaltlama çalışması yapan Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Belemedik arasındaki 6 km uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda Bitümlü Sıcak Asfalt kaplaması gerçekleştirdi. Pozantı Devlet Hastanesi yolunda da asfaltlama yapan ekipler 4 km uzunluğunda 7 metre genişliğindeki yolda da Bitümlü Sıcak Asfalt kaplaması yaparak yolu vatandaşların hizmetine açtı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık