• DOLAR

    Alış:32.3656 Satış:32.3751
  • EURO

    Alış:34.9786 Satış:35.0447
  • ÇEYREK

    Alış:3765.6 Satış:3827.3
25 Haziran 2020, Perşembe 12:06 | A+ | A-

Soyer’den Bilim Kurulu üyelerine teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel salgın sürecinde Büyükşehir Belediye’sinin çalışmalarına yol gösteren Bilim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Soyer’den Bilim Kurulu üyelerine teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel salgın sürecinde Büyükşehir Belediye’sinin çalışmalarına yol gösteren Bilim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Kurul üyelerine teşekkür eden Başkan Soyer, sürece katkılarından dolayı üyelere plaket verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bilim Kurulu üyeleriyle Tarihi Asansör Restoran’da bir araya geldi. Başkan Soyer küresel salgın sürecinde Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına yol gösteren Bilim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Bilim Kurulu üyelerinin bu süreçte deniz feneri gibi olduklarını söyleyen Soyer, “Takıldığımız anda çözümsüz kaldığımız anda bize yol gösterecek siz varsınız. Çünkü bu güven çok önemli. Siz bizim için çok kıymetlisiniz. O nedenle her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu zor süreçte bizim yanımızda oldunuz, bizi aydınlattınız. Bu dönemin verdiği derslerden biri de bilimin kıymeti. Bunu da bir kez daha idrak ettik ki, hayatımızda bilim yoksa çok yalpalıyoruz. Hiç bir iyilik cezasız kalmaz, bundan sonra kurtulamazsınız” diye konuştu.

Soyer konuşmasının ardından kurul üyelerine teşekkür plaketi ve tarım paketi verdi.

Kimler katıldı?
Yemeğe Bilim Kurulu üyelerinden Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serdar Pedükcoşkun ile eşi Nazan Pedükcoşkun, Prof. Dr. Ali Osman Karababa, Uzm. Dr. Altan Gökgöz ile eşi Derya Gökgöz, Prof. Dr. İsabel Raika Durusoy Onmuş, Prof. Dr. Ayça Arzu Sayıner ile eşi Abdullah Sayıner, Doç. Dr. Işıl Ergin, Prof. Dr. Erhan Eser ile eşi Sultan Eser, Uzm. Dr. Hüseyin Tarakçı ile eşi Serap Tarakçı, Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu ile eşi Asuman Abacıoğlu, Uzm. Dr. Fahri Yüce Ayhan ile eşi Semin Ayhan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Toplum Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Orhan Sertaç Dölek, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ertuğrul Tugay ve eşi Bülten Tugay katıldı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık