• DOLAR

    Alış:32.3796 Satış:32.39
  • EURO

    Alış:35.0196 Satış:35.0934
  • ÇEYREK

    Alış:3766.6 Satış:3828.1
03 Kasım 2020, Salı 10:04 | A+ | A-

Moloz döküm alanında özel güvenlik önlemleri alındı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri depremde yıkılan binaların enkazını kaldırma çalışmalarını özel güvenlik önlemleri altında yapıyor.

Moloz döküm alanında özel güvenlik önlemleri alındı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri depremde yıkılan binaların enkazını kaldırma çalışmalarını özel güvenlik önlemleri altında yapıyor. Moloz yığınları arasında kalan ve sahipleri açısından maddi ve manevi değer taşıyan eşyaların kaybolmaması için döküm alanında adres kayıtlarına göre adalar oluşturuluyor. Günde 100 kamyonun üzerinde enkaz malzemesi döküm alanına getiriliyor. Hafriyat kamyonlarının getirdikleri atıklar hangi sokak ve hangi binadan getirildiği işaretlenerek bu alana dökülüyor. İZBETON Genel Müdürlüğü personelinin görev yaptığı alanın güvenliğini İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri sağlıyor.

İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından moloz döküm alanında da tarama çalışmalarının başlayacağını, evlerini yitiren İzmirlilerin en azından anılarına ve özel eşyalarına kavuşturulmasını hedeflediklerini dile getirdi. Kaya, depremde yıkılan Emrah Apartmanı ve Doğanlar Apartmanı’nın enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlandığını da söyledi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık