• DOLAR

    Alış:32.3203 Satış:32.3245
  • EURO

    Alış:35.094 Satış:35.1139
  • ÇEYREK

    Alış:3728.9 Satış:3787.5
16 Ağustos 2020, Pazar 10:55 | A+ | A-

İSTON TUZLA FABRİKASI'NA ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BELGESİ

İSTON TUZLA FABRİKASI'NA ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BELGESİ.

İSTON TUZLA FABRİKASI'NA ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BELGESİ

İstanbul'un altyapı ve üstyapı kentsel donatı ihtiyaçlarını karşılayan İSTON, bir uluslararası başarıya daha imza attı.İSTON Tuzla Fabrikası,Uluslararası Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (CSC) tarafından Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme SistemiGümüş (Silver) seviye ile belgelendirildi.

CSC Bölgesel Sistem Operatörüolan Türkiye Hazır Beton Birliği’nin yetkilendirdiği Kalite Güvence Sistemi tarafından Tuzla Fabrikası’nda yapılan denetimler sonucu İSTON A.Ş., Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme SistemiGümüş (Silver) almaya hak kazandı.

1 YILDA İKİULUSLARARASI BELGE

Tuzla Fabrikası’na alınan Gümüş seviye belge ile İSTON A.Ş. sorumlu kaynak kullanımı konusunda bir kez daha uluslararası normlara uygun üretim gerçekleştirdiğini tescilledi. İSTON Haziran ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı bir törenle Hadımköy FabrikasıUluslararası Sürdürülebilirlik Altın Sertifikası’nı almıştı. Böylelikle İSTON beton üretimi yaptığı tüm tesislerinde uluslararası düzeyde sürdürülebilirlik standartlarını sağlamış oldu.

ULUSLARARASI BELGELER İSTON’A SEKTÖREL ÜSTÜNLÜK SAĞLIYOR

Beton sektörü ve beton bileşenleri için tüm dünyada kabul gören Kaynakların Sorumlu Kullanımı Belgelendirme Sistemi, prestijli yapılarda tercih edilir bir kuruluş olarak İSTON’a sektörel üstünlük getiriyor.

Belge aynı zamanda; Özel sektörde Yeşil Bina Sertifikası almak isteyen Projelerde ve Kamu ihalelerinde ise“ Yeşil Alım” kapsamındatercih avantajı sağlıyor. Bunun yanı sıra bu belgelendirme sistemisürdürülebilir inşaat için İSTON’a mali teşviklerden yararlanma imkânı da veriyor.

Üretim süreçlerini sürdürülebilirlik ilkelerine göre yöneten İSTON A.Ş., gelecek nesiller için ekosistemin devamlılığına katkı sağlamayı amaçlıyor.

CSC Gümüş Sertifikası Tuzla Fabrikası.pdf

Habere Ait Resimler

yukarı çık