• DOLAR

    Alış:32.3242 Satış:32.331
  • EURO

    Alış:35.0276 Satış:35.056
  • ÇEYREK

    Alış:3697.7 Satış:3756.0
27 Haziran 2021, Pazar 11:20 | A+ | A-

İSTANBUL'DA SPOR DOLU HAFTA SONU

Maltepe Spor Tesisleri’nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda, iki gün süren çekişmeli maçların ardından kazananlar belli oldu.

İSTANBUL'DA SPOR DOLU HAFTA SONU

İBB, büyük rekabete sahne olan iki spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Maltepe Spor Tesisleri’nde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda, iki gün süren çekişmeli maçların ardından kazananlar belli oldu. Dört farklı kategoride düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. İstanbul’un incisi Haliç’te gerçekleştirilen kürek yarışları nefesleri kesti. Takım ve kulüplerin yer aldığı etkinlikte Büyük Erkekler kategorisinde şampiyon olan Fenerbahçe B takımına kupası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), iki farklı spor branşında düzenlediği etkinliklerle İstanbullulara spor dolu bir hafta sonu yaşattı. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve SPOR İSTANBUL iş birliğiyle gerçekleşen Masa Tenisi Turnuvası ve Haliç Kürek Yarışları özel anlara sahne oldu. Amatör ve lisanslı sporcular, 25-26 Haziran tarihlerinde İstanbul Masa Tenisi Turnuvası’nda mücadele etti. Dört farklı kategoride gerçekleştirilen turnuvada, çekişmeli müsabakalar oynandı.

Lisanslı ve amatör sporculara yönelik düzenlenen turnuvada Genç Kadınlar’da birinciliğe Semanur Güvenç ulaştı. Emine Mutlu ikinci, Rabia Korkmaz ise üçüncü sırada yer aldı. Kadınlar 40+’da Işık Ertufan birinci oldu. Ebru Banu Erdoğan turnuvayı ikinci, Filiz Kumdakcı ise üçüncü sırada tamamladı

Genç Erkekler’de birinciliği Alican Şeker elde etti. Sarmad Nooruldeen ikinci, Ömer Koca ise üçüncü oldu. Erkekler 40+’da Mehmet Salih İşsever birinciliğe ulaşırken, Ozan Nazif Kayhan ikinci, Mustafa Akar üçüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren sporculara ödüllerini SPOR İSTANBUL Genel Müdürü İ. Renay Onur, Spor İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Handan Yücel ve Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Ertufan verdi.

MAVİ HALİÇ’TE GÖRSEL ŞÖLEN

Büyük rekabetin ve keyifli anların yaşandığı Haliç Kürek Yarışları dün gerçekleşti. 4.500 metrelik mesafede Coastal Endurance türünde düzenlenen yarışta Unkapanı Köprüsü’nden start alan parkur, Miniatürk İskelesi’nde son buldu. 57 takım, 12 kulüp ve 285 sporcunun katıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.

U19, Master ve Büyük kategorilerinde düzenlenen yarışlar saat 10.00’da U19 Erkekler’in mücadelesi ile başladı. U19 Erkekler’de birinciliği Galatasaray B takımı elde etti. Galatasaray A takımının ikinci olduğu yarışı İzmit Sümerspor üçüncü sırada tamamladı.

Günün ikinci yarışı Master Mix kategorisinde gerçekleştirildi. Master Mix yarışında birinciliğe İzmit Sümerspor B takımı ulaştı. Kulübe bağlı olmayan bireylerden oluşan ferdi takım ikinci, Galata Kürek takımı ise üçüncü oldu.

Büyük Kadınlar’da İzmit Sümerspor birinciliği elde ederken, Altın Boynuz Spor Kulübü ikinci sırayı aldı. Vira Denizciler ise yarışı üçüncü sırada bitirdi.

GÜNÜN YARIŞINA FENERBAHÇE DAMGA VURDU
Günün en hızlı yarışı olan Büyük Erkekler’de Fenerbahçe B takımı birinci, Fenerbahçe A takımı ise ikinci oldu. Şişecam Çayırova takımı ise yarışı üçüncü sırada noktaladı. Fenerbahçe B takımı ödülünü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

Master Kadınlar’da birinciliği Vira Denizciler elde etti. İzmit Sümerspor ikinci sırayı alırken, Galata Kürek takımı üçüncü oldu. Master Erkekler’de Galata A takımı yarışı ilk sırada tamamladı. Altın Boynuz A takımı ikinci, Vira Denizciler A takımı ise yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Günün kapanışı U19 Kadınlar yarışıyla yapıldı. U19 Kadınlar’da Fenerbahçe birinciliği elde etti. İzmit Sümerspor A takımı yarışı ikinci sırada bitirirken, İzmir Sümerspor B takımı üçüncü oldu.

Habere Ait Resimler

yukarı çık