• DOLAR

    Alış:32.3755 Satış:32.3842
  • EURO

    Alış:35.0289 Satış:35.0538
  • ÇEYREK

    Alış:3766.2 Satış:3827.4
21 Eylül 2020, Pazartesi 10:43 | A+ | A-

İLK TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN MEYVESİ BÜYÜKŞEHİR'DEN

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in okulun ilk günü için çocuklara verdiği meyve sözü yerine getirildi.

İLK TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN MEYVESİ BÜYÜKŞEHİR'DEN

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in okulun ilk günü için çocuklara verdiği meyve sözü yerine getirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, yüz yüze eğitime başlayan okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine 28 bin 100 adet meyve ikram etti.

Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Mart ayından beri kapalı olan okullar, alınan tedbirler çerçevesinde kapılarını anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için açtı. Büyükşehir Belediyesi de 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çaldığı gün öğrencileri yalnız bırakmayarak, sağlıklı beslenmelerine destek olmak için kent merkezindeki 963 ilkokul ve ana sınıfına elma ve muz ikramında bulunuldu.
28 BİN ADET MUZ VE ELMA
Çocukların Türkiye’nin geleceği olduğunu her fırsatta vurgulayan, çocuklara yönelik projeleri ile eğitim ve gelişimlerine destek olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pandemi nedeniyle ara verilen eğitim ve öğretimin okullarda yeniden başladığı ilk gün Antalyalı öğrencilere meyve ikramı sözü vermişti. Bugün yüz yüze eğitime başlayan okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerine Başkan Muhittin Böcek'in söz verdiği elma ve muzlar dağıtıldı. Hijyenik bir şekilde paketlenen 28 bin 100 adet elma ve mu, il merkezindeki 963 ilkokul ve ana sınıfına ulaştırıldı. Meyveler Başkan Muhittin Böcek’in, “Yeni eğitim ve öğretim yılında hepinize başarılar dilerim. Maske takmayı ve bolca meyve tüketmeli unutmayın. Sevgilerimle” mesajı ile ilk teneffüslerinde öğrencilere ikram edildi.
İLÇELERE DE DAĞITILACAK
Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere meyve ikramını ilçelerde de sürdürecek. Gelecek Pazartesi günü 14 ilçede eğitim gören anasınıfı ve ilkokul 1'inci öğrencilerine 22 bin adet muz ve elma dağıtımı gerçekleştirilecek.

Habere Ait Resimler

yukarı çık