• DOLAR

    Alış:32.3294 Satış:32.3327
  • EURO

    Alış:35.0356 Satış:35.0641
  • ÇEYREK

    Alış:3701.9 Satış:3759.9
22 Temmuz 2020, Çarşamba 5:07 | A+ | A-

COVID-19 SÜPER KAHRAMAN TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ İBB'NİN

COVID-19 salgını boyunca geliştirdiği teknolojik çözümler ve süreçlerle İstanbulluların yaşamını kolaylaştıran İBB, “COVID-19 Süper Kahraman Teknoloji Ödülü” aldı.

COVID-19 SÜPER KAHRAMAN TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ İBB'NİN

COVID-19 salgını boyunca geliştirdiği teknolojik çözümler ve süreçlerle İstanbulluların yaşamını kolaylaştıran İBB, “COVID-19 Süper Kahraman Teknoloji Ödülü” aldı. Ödül, İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Naim Erol Özgüner’e verildi.

COVID-19 salgını boyunca bilgi işlem süreçlerini aktif bir şekilde kullanarak salgın ile mücadele eden İBB, uluslararası ödül aldı. Güney Asya ve MEA’nın önde gelen teknoloji ve medya merkezi Accent Info Media’nın yayınlarından biri Enterprise IT World ve QNA Marcom’un katılım girişimi Enterprise IT MEA ortaklığıyla verilen “COVID-19 Süper Kahraman Teknoloji Ödülü” İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Naim Erol Özgüner’e verildi.

Ödüller, pandemi süresince sorumluluk alarak, halka karşı görevlerini yerine getirmeye çalışan bölgenin güçlü teknoloji liderlerine verildi. Dr. Özgüner, pandemi boyunca İBB Bilgi İşlem tarafından yaşama geçirilen Koronavirüs Bilgilendirme Portalı, Askıda Fatura Uygulaması, Engelliler Otomasyon Sistemi, Yenikapı Yardımlaşma ve Koordinasyon Merkezi Bilişim Altyapısı Kurulumu veKoranavirüs Acil Müdahale Platformu gibi hizmetler ile ödülü aldı.

Ödülü alan Dr. Özgüner, “İBB olarak Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun vizyonu ile farklı alanlarda birçok projeye imza attık” derken olağanüstü koşullarda teknolojiyi kullanarak dinamik ve toplumu kucaklayan projeler ürettiklerini, bu projelerin de İBB’nin İstanbullulara verdiği önemin bir göstergesi olduğuna değindi.

Özgüner, “’Dünyada9 milyondan fazla kişiyi etkileyen, aynı zamanda 400 binden fazla kişinin de hayatını kaybetmesine sebep olan COVID-19 salgını, insan kaybı ve psikolojik yara izleri ile birlikte, küresel iş akışında da sorunların ortaya çıkmasına yol açtı. Pandemi süresi boyunca karantina gibi zorunlu önlemler sırasında, İstanbulluları işlerini sürdürmeleri için desteklemek adına olağanüstü performans gösteren ekibime teşekkür ederim” dedi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık