• DOLAR

    Alış:32.3198 Satış:32.3251
  • EURO

    Alış:35.0571 Satış:35.078
  • ÇEYREK

    Alış:3694.0 Satış:3752.2
30 Temmuz 2020, Perşembe 10:07 | A+ | A-

CAN AKIN ÇAĞLAR ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB çalışanları ile bayramlaşarak Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

CAN AKIN ÇAĞLAR ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İBB çalışanları ile bayramlaşarak Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, Saraçhane’de ve kentin çeşitli noktalarındaki İBB hizmet binalarında görev yapan mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı. Katları gezerek mesai arkadaşlarıyla sohbet eden Çağlar, çalışmalarla ilgili bilgiler aldığı belediye personelinin Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Çağlar’a İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı eşlik etti.

Saraçhane Belediye Binası’nda Koronavirüs nedeniyle toplu bayramlaşmalar bu kez yapılmadı. 7 Temmuz’da yaş haddinden emekliye ayrılan Yavuz Erkut’un ardından göreve gelen Çağlar, İBB personeliyle tanışmak ve bayramlarını tebrik etmek için tüm İBB birimlerini kapsayan iki günlük ziyaret gerçekleştirdi.

İBB çalışanlarının talep ve önerileri dinleyen Çağlar, “Önerilerinizi önemsiyorum. Söyleyeceğiniz her söze kapım açık olacak. Çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla istek ve tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Sıkıntı olduğunda lütfen bana ulaşmaya çalışın ve birlikte çözelim” dedi. Çağlar’ın bayram tebriklerini memnuniyetle karşılayan İBB personeli teşekkürlerini iletti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık