• DOLAR

    Alış:32.3404 Satış:32.3491
  • EURO

    Alış:35.0935 Satış:35.1306
  • ÇEYREK

    Alış:3739.5 Satış:3798.6
26 Ağustos 2020, Çarşamba 10:10 | A+ | A-

Büyükşehir'in Toroslardan Akdeniz'e asfalt hamlesi sürüyor

Büyükşehir'in Toroslardan Akdeniz'e asfalt hamlesi sürüyor .Adana Büyükşehir Belediyesi Torosların zirvesinden Akdeniz'e kadar Adana'nın dört bir yanında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir'in Toroslardan Akdeniz'e asfalt hamlesi sürüyor
Büyükşehir’in Toroslardan Akdeniz’e asfalt hamlesi sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Torosların zirvesinden Akdeniz’e kadar Adana’nın dört bir yanında asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve gelmesiyle birlikte, Adana’nın Toroslardaki ve Akdeniz’deki ilçelerinde, uzun yıllardır ihtiyaç duyulan asfaltlama çalışmaları hız kazandı. Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana’nın kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına kadar her yerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Adana’nın Feke İlçesi’nde çalışmalarına devam eden ekipler kaderine terk edilmiş köy yollarını yenileyip asfaltlıyor.

Feke İlçesinde çalışmalarına devam eden ekipler, Karlısözü – Gaffaruşağı – Ormacık köyleri arasındaki 15 km uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.Tufanbeyli-Akdere arasındaki 2900 metre uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışması yapan ekipler, Saimbeyli İlçesi’nde 450 metre uzunluğundaki Kale Kilise yolunda bitümlü sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık