• DOLAR

    Alış:32.3269 Satış:32.3359
  • EURO

    Alış:35.1039 Satış:35.1354
  • ÇEYREK

    Alış:3727.9 Satış:3787.1
04 Eylül 2020, Cuma 13:22 | A+ | A-

Büyükşehir'in asfalt hamlesi sanayi esnafın da işini kolaylaştırdı

Büyükşehir'in asfalt hamlesi sanayi esnafın da işini kolaylaştırdı Traktörcüler Sitesi Yolu ve Yeşiloba Metal Sanayi Sitesi'nin yolları asfalta kavuştu Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana'nın dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürürken, sanayi esnafının daha rahat bir ortamda üretim yapabilmesi….

Büyükşehir'in asfalt hamlesi sanayi esnafın da işini kolaylaştırdı
Büyükşehir’in asfalt hamlesi sanayi esnafın da işini kolaylaştırdıTraktörcüler Sitesi Yolu ve Yeşiloba Metal Sanayi Sitesi’nin yolları asfalta kavuştu

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürürken, sanayi esnafının daha rahat bir ortamda üretim yapabilmesi için de çaba gösteriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Traktörcüler Sitesi Yolu ve Yeşiloba Metal Sanayi Sitesi 4677 Sokak’ta asfaltlama çalışması yaparak esnafın temiz bir ortamda çalışmasına olanak sağladı. Yazın tozdan topraktan, kışın da çamurdan, su birikintilerinden olumsuz etkilenen bölge esnafı, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmasıyla rahat bir nefes aldı.

Asfalt freze makinası ile eskimiş ve yer yer çökmelerin olduğu eski asfaltı kazıyan Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Bitümlü Sıcak Asfalt Kaplama çalışması gerçekleştirerek yolu esnafın hizmetine açtı. Yapılan çalışmadan memnuniyetlerini dile getiren esnaf, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık