• DOLAR

    Alış:32.4775 Satış:32.4937
  • EURO

    Alış:34.6203 Satış:34.8434
  • ÇEYREK

    Alış:4042.8 Satış:4107.8
16 Haziran 2020, Salı 2:06 | A+ | A-

Büyükşehirin asfalt hamlesi devam ediyor

Büyükşehirin asfalt hamlesi devam ediyorBüyükşehir Belediyesi Adana merkez ve ilçe ile köylerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyorAdana Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüsle mücadele sürecinden kontrollü normalleşmeye geçişle birlikte asfalt çalışmalarına hızlandırdı.

Büyükşehirin asfalt hamlesi devam ediyor

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüsle mücadele sürecinden kontrollü normalleşmeye geçişle birlikte asfalt çalışmalarına hızlandırdı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın direktifleri doğrultusunda hazırlanan plan ve program dahilinde, Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızla sürdürüyor. İlçe, köy ve yaylalarda yaptıkları çalışmaların yanısıra kent merkezinde de yoğun bir çalışma temposuna giren ekipler Tellidere Mahallesi’nde 12 bin metrekare asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Tellidere Mahallesi Muhtarı Cemile Girici uzun yıllardır asfalt bekleyen 72137 numaralı sokakta yapılan asfaltın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar yıllardır beklediğimiz asfalt hasretimizi sonlandırdı. Başkan Karalar’a ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YOLLAR MUTLU EDİYOR

Doğankent Bahçelievler Mahallesi’ndeki asfalt çalışmasında da halk kışın çamurdan yazın tozdan kurtuldu. Bölgedeki asfalt çalışmaları plan ve program çerçevesinde artarak devam ediyor.

Kaşobası-Memişli arasında da asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler bu bölgede 9 buçuk kilometrelik yolu asfaltladı. Kaşobası-Memişli arasındaki çalışmanın tamamlanmasıyla bölgedeki köyler de kent merkeziyle ulaşımda rahatlığa kavuştu. Kaşobası Mahalle Muhtarı Hamiye Coşkun da mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık