• DOLAR

    Alış:32.3749 Satış:32.3834
  • EURO

    Alış:35.003 Satış:35.1187
  • ÇEYREK

    Alış:3766.1 Satış:3827.3
24 Ağustos 2020, Pazartesi 10:21 | A+ | A-

BÜYÜKŞEHİR'DEN MANAVGAT YAYLA YOLLARINA BAKIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat kırsalındaki yayla yollarında bakım ve onarım çalışması devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR'DEN MANAVGAT YAYLA YOLLARINA BAKIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat kırsalındaki yayla yollarında bakım ve onarım çalışması devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri 25 km’lik Kızıldağ ve Karabucak Mahallerine bağlı Erağaç ve Topalceviz yaylaların yollarında bakım onarım ve şarampol temizliği gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahalle yollarında bakım ve onarım çalışması yaparken diğer yandan da yayla yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, 25 km’lik Kızıldağ ve Karabucak mahallerine bağlı Erağaç ve Topalceviz yaylaların yollarında bakım onarım ve şarampol temizliği gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri program dahilinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
MUHTAR VE MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan çalışmalardan dolayı Kızıldağ Mahalle Muhtarı Mehmet Ceylan ve Kızıldağ Mahalle sakini Veli Toka, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Antalya’nın dört bir yanına gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra kırsal hizmetleri de aksatmadan sürdürdüğü için teşekkür etti.

Habere Ait Resimler

yukarı çık