• DOLAR

    Alış:32.3149 Satış:32.339
  • EURO

    Alış:35.087 Satış:35.1558
  • ÇEYREK

    Alış:3735.9 Satış:3797.1
21 Ağustos 2020, Cuma 10:30 | A+ | A-

BAŞKAN ZORLUOĞLU OF İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçtiğimiz günlerde Of ve Hayrat ilçelerinde etkisini gösteren şiddetli yağış sonrası meydana g.

BAŞKAN ZORLUOĞLU OF İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU



Büyükşehir Belediyesi ekipleri, heyelanların etkilerini en aza indirmek adına ilk günden itibaren gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Bölgedeki gelişmeleri anbean yakından takip eden Başkan Zorluoğlu, bugün Of ilçesine bağlı Fındıkoba, Ballıca ve Sugeldi mahallelerinde incelemelerde bulundu.
VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN
İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, “Son günlerde bölgemizde etkisini gösteren yağışlar, ne yazık ki heyelanları da beraberinde getirdi. Of ilçesinde meydana gelen heyelanda bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak ilk günden itibaren izinli personelimizi de göreve çağırmak suretiyle adeta seferberlik ilan ettik. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden, tam kadro halinde görev yaparak üstün bir gayretle heyelanın etkilerini gidermeye çalışıyor. Yolun açık olduğu yerlere TİSKİ ekiplerimiz tarafından su verildi. Çalışmaların sürdüğü yerlere tankerlerle su takviyesi yapılacak. Sayın İçişleri Bakanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız da bölgeye gelerek hassasiyetle incelemelerde bulundular. Sayın Cumhurbaşkanımız da konuyu yakından takip ediyor. Devletimiz her konuda gerekeni yapacak ve yaraları saracaktır. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun” ifadelerini kullandı.
ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu ziyaretler kapsamında, bazı ailelerin de evine misafir oldu. Ziyaretlerden memnuniyet duyan vatandaşlar, kendilerine gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler.

Habere Ait Resimler

yukarı çık