• DOLAR

    Alış:32.3469 Satış:32.3522
  • EURO

    Alış:35.0795 Satış:35.1557
  • ÇEYREK

    Alış:3738.6 Satış:3797.5
01 Kasım 2020, Pazar 9:05 | A+ | A-

Başkan Soyer depremzedeleri ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremzedeler için Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda kurulan çadır kentteki yurttaşları ziyaret etti.

Başkan Soyer depremzedeleri ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremzedeler için Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda kurulan çadır kentteki yurttaşları ziyaret etti. Eşi ve kızıyla birlikte depremzedelerin sorunlarını dinleyen Başkan Soyer, tüm ihtiyaçları gidermek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri arama kurtarma ve depremzedelerin yaralarını sarmaya yönelik faaliyetlerini kesintisiz bir şekilde sürdürürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar sahada deprem mağdurlarına destek oluyor. Başkan Tunç Soyer, geç saatlerde bu kez ailesiyle birlikte çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret etti. Kızı Defne, eşi Neptün Soyer ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ile birlikte Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda depremzedeler için kurulan çadırkente giden Soyer, burada kalanlarla tek tek ilgilendi, ihtiyaçlarını sordu. Yine AFAD tarafından kurulan çadır kenti de ziyaret eden Soyer, burada da sorunları dinledi. Yurttaşlar, tüm ihtiyaçları gidermek için çalışmaya devam edeceklerini belirten Soyer’e, yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti

Habere Ait Resimler

yukarı çık