• DOLAR

    Alış:32.3061 Satış:32.6992
  • EURO

    Alış:34.9907 Satış:35.0395
  • ÇEYREK

    Alış:3755.7 Satış:3862.8
26 Haziran 2020, Cuma 12:06 | A+ | A-

BAŞKAN BÖCEK VALİ YAZICI'YI ZİYARET ETTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalya Valisi olarak göreve başlayan Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN BÖCEK VALİ YAZICI'YI ZİYARET ETTİ

“Antalyamız için birlikte çalışacağız”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalya Valisi olarak göreve başlayan Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Vali Yazıcı’ya yeni görevinde başarı dileyen Başkan Böcek, “Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliğiyle Antalyamıza güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Hafta başında Hükümet Konağı’nda düzenlenen törenle karşılanan ve görevine başlayan Antalya Valisi Ersin Yazıcı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ağırladı. Vali Yazıcı’ya “hoşgeldiniz” dileklerini ileten Başkan Böcek, “Hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına sizlere başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliği ile Antalya’mız için güzel hizmetler üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.
“ŞEHRE KATKI SUNMAYA GAYRET EDECEĞİZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ersin Yazıcı da Antalya gibi güzel bir şehirde hizmet edebilme şansına eriştiği için mutlu olduğunu belirtti. Vali Yazıcı, “Ülkenin dışa açılan penceresi, turizmin başkentine geldim. Görevimizde bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle birlikte bu şehre katkı sunmaya, Antalya’yı bir adım daha ileri götürmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık