• DOLAR

    Alış:32.3289 Satış:32.3351
  • EURO

    Alış:35.1073 Satış:35.1553
  • ÇEYREK

    Alış:3742.9 Satış:3802.1
07 Ağustos 2020, Cuma 3:08 | A+ | A-

Bakan Karaismailoğlu'dan Başkan Zolan'a ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu'dan Başkan Zolan'a ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti. Dev cam horoz heykeli ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Bakan Karaismailoğlu, "Biz bir ekibiz. Her zaman olduğu gibi bütün işlerin üstesinden gelip, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi dünyanın en gelişmiş ekonomileri arasına yerleştirmek için canla başla hep birlikte çalışacağız” dedi. 07.08.2020Bakan Karaismailoğlu: "Biz bir ekibiz"

Denizli'ye bir dizi program ve ziyaret için gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Karaismailoğlu'nun yanı sıra Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Karaismailoğlu'na Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Denizli Sancağı'nı gösterdi. Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin 15 Mayıs 1919’da Yunanlıların İzmir’i işgal etmesinden kısa süre sonra Denizli Sancağı ile birlikte Bayramyeri Meydanı’nda geldiğini, burada Denizlilere bir fetva verdiğini kaydeden Başkan Zolan, Denizli'nin 15 Temmuz 2016'da da aynı sancağın altında toplandığını anlattı.

Başkan Zolan: "Denizlimizde Bakanlığımızın birçok güzel yatırımları var”

Başkan Osman Zolan ziyarette yaptığı konuşmada, bir süre önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine atanan Adil Karaismailoğlu’nu tebrik ederek, başarılarının devam etmesini diledi. Başkan Osman Zolan, “Allah’ım yolunuzu açık etsin. İnşallah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Denizlimizde de Bakanlığımızın birçok güzel yatırımları var. İnşallah güzel yatırımların devam etmesini arzu ediyoruz. Şehrimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diye konuştu. Denizli-Aydın otoyolu müjdesinin kendilerini oldukça memnun ettiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Otoyol müjdesi ile bizleri mutlu ettiniz. Allah’ım tamamlamayı nasip etsin inşallah. Denizli’de yapılan TOKİ inşaatlarında geçmiş görevinizde çok emeğiniz var, insanlarımız sayenizde ev sahibi oldu, o hususta da sizlere çok teşekkür ediyorum. Havaalanı ulaşımı noktasında da bizlere yol açtınız, birlikte güzel hizmetler etmeyi Allah’ım nasip etsin” dedi.

"Aydın-Denizli Otoyolu tüm ülkeyi ilgilendiriyor"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise, Denizli ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, misafirperverlikleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Bakan Karaismailoğlu, “Burada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Aydın-Denizli Otoyolu, Aydın ve Denizli’yi ilgilendirdiği kadar aslında ülkemizi de ilgilendiriyor. Çok önemli bir proje, 163 kilometrelik çok önemli bir aks. Çok başarılı bir ihale oldu, kısa sürede biteceğine emin olduk, biz de rahatladık. Hedefimiz 2 yıl içerisinde bu yolu tamamlamak ve vatandaşımızın hizmetine alarak ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacağız inşallah” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önemli çalışmalar gerçekleştirildiğine dikkati çeken Bakan Karaismailoğlu, “Biz bir ekibiz. Her zaman olduğu gibi bütün işlerin üstesinden gelip, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi dünyanın en gelişmiş ekonomileri arasına yerleştirmek için canla başla hep birlikte çalışacağız” şeklinde sözlerini tamamladı.

Bakan Karaismailoğlu'ndan Denizli horozu pozu

Bakan Karaismailoğlu ziyaretin sonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu daha sonra 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi olan dev cam horoz heykeli ile fotoğraf çektirdi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık