• DOLAR

    Alış:32.4847 Satış:32.4935
  • EURO

    Alış:34.7544 Satış:34.8796
  • ÇEYREK

    Alış:4020.4 Satış:4084.3
15 Eylül 2020, Salı 9:10 | A+ | A-

ANKARA KENT KONSEYİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Başkent'in yaşanabilir bir geleceğe taşınmasına katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdüren Ankara Kent Konseyi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ağırladı.

ANKARA KENT KONSEYİNE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Başkent’in yaşanabilir bir geleceğe taşınmasına katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdüren Ankara Kent Konseyi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ağırladı. Ankara’nın gelişimine katkı sağlayacak birçok konunun masaya yatırıldığı ziyarette ortak yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Gençlik Parkı Kabul Salonu’nun da gerçekleştirilen ziyarete, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras ile Büyükşehir CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğlu da katıldı.

Kent yönetiminde sivil toplum kuruluşlarından ilçe belediyelere kadar toplumun birçok kesimiyle ortak çalışma yürüten ve iş birliği yapan Ankara Kent Konseyi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bir araya geldi.

Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette ilçe belediyelerle yapılabilecek ortak çalışmaların yanı sıra Ankara Kent Konseyi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.

BAŞKENT’TE AKILLAR DA, YÜREKLER DE ORTAK HAREKET EDİYOR

Başkent için toplumun her kesimiyle el ele veren Ankara Kent Konseyi çalışmalarını ortak akıl ilkesiyle yürütmeye devam ediyor. Sık sık ilçeleri ziyaret eden ve ilçe belediye başkanlarını ağırlayan Kent Konseyi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile biraraya geldi. Ankara Kent Konseyi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmaları değerlendiren Başkan Yaşar Kent konseyi ile Ankara’da bir hareketlilik başladı. Kentin kalkınmasına istihdamına, Ankara’nın ekonomik olarak da büyümesi konusunda çeşitli projeleri de belediye başkanlığına ve genel idareye götürmek için çaba sarf ediyorlar. Her düşüncenin temsil edildiği, kente sahip çıkan, kentin kültürel ve sosyal gelişimini destekleyen, Ankara’nın unutmaya yüz tutmuş ve varoluş nedenleri arasında olan bayramları yeniden halkın ve gençliğin önüne getirdiler. Bu açıdan büyük bir hizmet yaptılar. Kent Konseyinin halka faydası olacak projeleri üretmesini diliyorum. Sayın Halil İbrahim Yılmaz’ı çok başarılı bulduğum için bu ziyareti yaptım. Bütün kent konseyi üyelerine şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN YILMAZ’DAN, BAŞKAN YAŞAR’A TEŞEKKÜR

Ankara’nın ekonomik, kültürel ve sosyal alanda gelişmesi için toplumun her kesimiyle bir araya geldiklerini ve iş birliği yaptıklarını kaydeden Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ‘a teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Kent Konseyi’nde toplumun bütün kesimlerinin aynı masada buluşmasını gösteriyoruz. Ankara için farkındalık oluşturmaya ve ortak akılla neler yapılabileceğimizi konuşuyoruz. Kent konseyine en ciddi katkılardan yapan bir başkanımız, ağabeyimiz olarak da bugün lütfedip bizi ayrıca onurlandırdı. Ben çok teşekkür ediyorum. Sizin ekibinizin tamamı kent konseyinin lokomotifi bundan dolayı da tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde Gençlik Parkı Kabul Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin, Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ,Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras ile Büyükşehir CHP Grup Başkan Vekili Yaşar Neslihanoğluda katıldı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık