• DOLAR

    Alış:32.3206 Satış:32.338
  • EURO

    Alış:35.0144 Satış:35.0374
  • ÇEYREK

    Alış:3699.1 Satış:3758.6
13 Haziran 2020, Cumartesi 2:06 | A+ | A-

Kent Konseyinden yeni normalde ilk proje hobi bahçesi

Yeni normal döneme geçişle birlikte ilk projesine imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cankurtaran Mesireliği'nde hobi bahçesi oluşturdu.

Kent Konseyinden yeni normalde ilk proje hobi bahçesi

Yeni normal döneme geçişle birlikte ilk projesine imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Cankurtaran Mesireliği’nde hobi bahçesi oluşturdu.Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi yeni normal döneme geçişle beraber çalışmalarına başladı. Sosyal mesafeyi de dikkate alarak ilk projelerini açık alanda oluşturmak isteyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Cankurtaran Mesireliği'nde hobi bahçesi oluşturdu. Programa, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi üyeleri ve beraberindekiler katıldı. Oluşturdukları hobi bahçesine domates, salatalık, biber gibi sebze fideleri diken Kent Konseyi üyeleri doğanın tadını çıkartıp stres attı.

Toprakla bütünleştiler

Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, koronavirüs süresine çok dikkat ettiklerini belirterek salgının yayılmaması için tüm kurallara uyduklarını belirtti. Yeni normal döneme geçişle beraber doğayla iç içe olacak bir projeyi hayata geçirmek istediklerini kaydeden Genel Sekreter Akın, "Bu kapsamda burada küçük bir bahçe oluşturduk. Kent Konseyi ailesi olarak bugün domates, salatalık, biber gibi fideler ektik. Birlikte toprakla bütünleştik. Tüm bu süreçte kurallara uyan halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Habere Ait Resimler

yukarı çık