• DOLAR

    Alış:32.3796 Satış:32.39
  • EURO

    Alış:35.0196 Satış:35.0934
  • ÇEYREK

    Alış:3766.6 Satış:3828.1
28 Haziran 2020, Pazar 12:06 | A+ | A-

Büyükşehir'den 6 mahalle için 1.000 tonluk su deposu

Denizlililerin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde bulunan 6 ayrı mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak 1.

Büyükşehir'den 6 mahalle için 1.000 tonluk su deposu

Denizlililerin gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için yatırımlarına ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde bulunan 6 ayrı mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayacak 1.000 tonluk su deposu projesini hayata geçirdi.Denizli merkez ve ilçe genelinde yürüttüğü projelerle kentin alt yapısını modern hale getirmeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Sarayköy ve Pamukkale ilçelerinin 6 mahallesini kapsayan içme suyu projesini tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bu kapsamda Sarayköy ilçesinin Adaköy, Uyanık ve Caber, Pamukkale ilçesinin ise Kavakbaşı, Çeşmebaşı ve Gölemezli mahallelerine uzun yıllar hizmet verecek içme suyu deposunu faaliyete geçirdi. Kavakbaşı Mahallesi'nde inşa edilen 1.000 tonluk içme suyu deposu için ayrıca bölgeye 1.150 metre içme suyu iletim hattı döşendi. Proje ile 6 mahallenin içme suyu ihtiyacı karşılanacak.

Öncelik insan

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kavakbaşı Mahallesi'nde tamamlanan ve 6 ayrı mahallenin içme suyu ihtiyacına yanıt verecek 1.000 tonluk deponun hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gelecekte yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçmek için gayret sarf etmeye devam ettiklerine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, bugüne dek tüm hizmetlerde olduğu gibi bu yatırımda da önceliklerinin “insan” olduğunu, Denizlililerin daha sağlıklı ve nitelikli içme suyuna kavuşması için çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini açıkladı.

Habere Ait Resimler

yukarı çık