• DOLAR

    Alış:32.3564 Satış:32.3744
  • EURO

    Alış:35.006 Satış:35.0772
  • ÇEYREK

    Alış:3763.9 Satış:3826.2
20 Ağustos 2020, Perşembe 14:33 | A+ | A-

Büyükşehir her zaman vatandaşın yanında

Güney'in Karagözler Mahallesi'nde mevsime bağlı kuraklık nedeniyle içme suyu sıkıntısı çeken vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, saniyede 15 lt debili sondaj kuyusu açtı.

Büyükşehir her zaman vatandaşın yanında

Güney'in Karagözler Mahallesi'nde mevsime bağlı kuraklık nedeniyle içme suyu sıkıntısı çeken vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, saniyede 15 lt debili sondaj kuyusu açtı. Mahalle halkı özellikle bu zor günlerinde yanlarında olan Başkan Osman Zolan ve Büyükşehir DESKİ'ye teşekkür etti.20.08.2020Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Güney ilçesinin Karagözler Mahallesi'nde yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi. Mevsime bağlı yaşanan kuraklık nedeniyle mevcut içme suyu sondaj kuyusu debisi azalan Güney ilçesinin Karagözler Mahallesi, içme suyu sıkıntısı yaşadıklarını belirterek konuyu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a iletti. Başkan Osman Zolan'ın talimatı üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgede başlattığı çalışma ile 1 adet içme suyu sondaj kuyusu açtı. Başarılı çalışma sonucu saniyede 15 litre debili su elde edilirken, proje için 500 metre içme suyu hattı ve 200 metre elektrik iletim hattı döşenerek sistem devreye alındı. Kısa zamanda tamamlanan çalışmayla Karagözler Mahallesi'nin içme suyu sorunu çözüldü.

Muhtar Gergin: "Zor günümüzde bizi yalnız bırakmadılar"

Karagözler Mahalle Muhtarı Ramazan Gergin, mevsimsel kuraklığa bağlı su sıkıntıları olduğunu, Denizli Büyükşehir Belediyesine yaptıkları müracaat sonucu Başkan Zolan'ın talimatı ile çalışmaların başladığını söyledi. Başkan Zolan'ın ve Büyükşehir DESKİ'nin zor günlerinde yanlarında olduğunu belirten Muhtar Gergin, "Sayın Osman Zolan başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi bu dar ve zor günümüzde tüm Büyükşehir DESKİ çalışanlarımız ile birlikte yalnız bırakmadı. Gece gündüz demeden çalıştılar bizi mağdur etmediler. Allah bin kere razı olsun. Emeği gecen Büyükşehir DESKİ çalışanlarımıza, Daire Başkanımıza, Genel Müdürümüze ve Sayın Osman Zolan Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Zolan: "Su olmadan yaşam olmaz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, özellikle son yıllarda mevsimsel etkilere bağlı olarak su debilerinde azalmalar yaşandığını, bu kapsamda vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu ihtiyacını karşılamak için kentin dört bir tarafında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Büyükşehir DESKİ ile birlikte bugüne kadar 200 dolayında sondaj kuyusu açtıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Çok şükür şehrimizde bugüne kadar birçok alt yapı sorununu çözdük ve çözmeye de devam ediyoruz" dedi. Su olmadan yaşamın olamayacağını vurgulayan Başkan Zolan, herkesi suyu israf etmeden kullanmaya davet ederek, "Vatandaşlarımızın Türkiye'nin en temiz ve kaliteli suyuna ulaşmaya devam etmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hizmetimiz Karagözler Mahallemize hayırlı olsun. Allah’ım hep beraber güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin."

Habere Ait Resimler

yukarı çık